How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

                    DOMNULE PRESEDINTE (sau PRIM PROCUROR),
   Subsemnatul(a) …………, cu domiciliul in ………….., parte vatamata, parte civila sau parte responsabila civilmente in dosarul de urmarire penala nr. …….. sau in dosarul penal nr. ……….., cu termen de judecata la data de …………
   In temeiul art. 173 alin. 3 C. proc. pen., va rog sa apreciati ca datorita complexitatii cauzei nu-mi pot face singur(a) apararea si nici nu am posibilitatea sa-mi angajez aparator, deoarece sunt minor(a), in varsta de ….. ani, elev(a); ma aflu arestat(a) in penitenciarul ………….; sunt in varsta, bolnav(a), cu familie grea si nu am posibilitati materiale sa-mi angajez aparator, dovada pe care o fac cu actele pe care le anexez.
   In consecinta, in temeiul art. 173 alin. ultim C. proc. pen., va rog sa dispuneti luarea masurii pentru DESEMNAREA UNUI APARATOR.
   Data depunerii
   …………..
 Semnatura,
 ……….
   DOMNULUI PRESEDINTE (sau PRIM PROCUROR) ……………..
   JUDECATORIA, TRIBUNALUL CURTEA DE APEL ………………
   (sau PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA,
   TRIBUNALUL sau CURTEA DE APEL) ……………………..

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!