How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Procurorul este persoana cu functie de raspundere care exercita in numele statului urmarirea penala, reprezinta invinuirea la instanta s.a. Procurorul  este in drept sa porneasca o actiune civila contra invinuitului care poarta  raspundere materiala pentru fapta invinuitului. Procurorul este independent si se supune numai legii. Este in drept sa declare apel sau recurs impotriva hotaririlor judecatoresti pe care el le considera ilegale sau neintemeiate. In cadrul urmaririi penale : porneste urmarirea penala ;  exercita nemijlocit urmarirea penala ; conduce personal u.p., efectuiaza controlul asupra legalitatii retinerii persoanei ; asista la efectuarea oricarei actiuni de u.p. sau o face personal ; pune sub invinuire ; aduce la cunostinta partilor materialelor dosarelor. In instanta de judecata : reprezinta acuzarea in numele statului si przinta probele ; prezinta noi probe necesare necesare pentru confirmarea acuzarii.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!