How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.ÎN DEMOCRAȚIE,
HOȚII STAU LA PUŞCĂRIE!
E TIMPUL SĂ FACEM DREPTATE ŞI ÎN MOLDOVA!

Andrei Nastase din Germania: “Suntem in Germania. Aflandu-ma in momentul de fata pentru cateva ore, pentru ca nu stiu cand va fi momentul cand ma intorc la Chisinau si nici macar nu stiu daca ma voi intoarce vreodata, pentru ca de multe ori cind ies in lumea civilizata ma gandesc dar oare mai merita sa ma intorc acolo? De ce sa nu raman langa familia copiii mei, sa stau langa ei? De ce mi-ar fi trebuit mie de 9 ani incoace sa intru in razboi cu un criminal.

How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!