a

Am fost întrebați de sute de ori de ce s-au închis școlile în perioada cînd Doamna Maia Sandu a fost Ministrul Educației. Reiterăm răspunsul la această întrebare, cu prezentarea datelor concrete, pentru a nu lăsa loc de insinuări. DECI:
1. Școlile au fost închise din cauza că numărul de elevi a scăzut în jumătate din 2001 până acum, de la 620 300 la 335 600 elevi. Numărul de elevi a scăzut din cauza sărăciei și a migrației cauzate de starea gravă de lucruri din Republica Moldova, stare creată de Dodon și socialiști/comuniști și agravată de guvernarea PD. Dacă nu oprim agravarea sărăciei, migrația va lua proporții tot mai mari, iar numărul de elevi și profesori va scădea în continuare. Trebuie să punem punct sărăcirii populației și să oprim migrația, să creăm condiții ca oamenii să aibă de lucru acasă și să nu mai plece cu zecile de mii peste hotare.
2. În perioada în care Maia Sandu a fost ministru s-au închis cele mai puține școli:
– PCRM – 75 scoli închise
– Guvernarea AIE – 116 scoli închise
– Maia Sandu – 73 scoli închise
– PDM – 77 scoli închise
ACUM ca niciodată avem șansa pe cale pașnică să ne luăm ȚARA înapoi de la cei care ne distrug și ne alungă părinții și copiii din Țară.
#VotezACUM
Şcolile nu au fost închise de către doamna Maia Sandu, nu a luat dumneaei un lanţ şi a pus lacătul că aşa vrea. Atunci când se închide o instituţie de învăţământ se crează comisii diferite. Uite că Guvernarea nu-şi găseşte liniştea. Dacă doamna Maia Sandu a închis şcoli, voi ăştia cu drumuri bune şi pensii fabuloase câte şcoli aţi deschis? Vă spun un adevăr: Şcolile s-au închis din cauza sărăciei şi migraţiei care s-a abătut asupra Moldovei noastre. Deoarece unii dintre voi au ales hoţia, când puteau să ajute ţara asta. Vă invit domnilor Guvernanţi să vizitaţi raionul Făleşti, să vedeţi că nu avem nici gaz, nici drum, mergem în noroi până-n genunchi. Numai fapte nu văd pe aici. Voi vă prefaceţi că nu ştiţi nimic. De ce nu aţi mers cu autocarul până la alegeri să vedeţi cum trăieşte populaţia ţării şi de ce se închid şcolile?
E logic să alegem Blocul „ACUM”

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships