Dragi prieteni,
Mai sunt zile numărate până pe 24 februarie, ziua în care vom da asaltul final și democratic, prin VOT, asupra acestui regim antipopular.
Așa cum bine știți, accesul opoziției anti-oligarhice și a oamenilor obișnuiți în mass media din Republica Moldova este complet restricționat, prin toate tertipurile posibile.
Ca să puteți măsura ÎNTUNERICUL în care mafioții vor să ne țină, vă spun doar că un singur minut de publicitate electorală pe canalul național de televiziune, aflat de multă vreme în buzunarele lui Plahotniuc, costă peste 800 euro.
De asemenea sume dispun doar ei, hoții de la guvernare, iar nouă accesul pe micile ecrane ne-a fost restricționat cu bună știință! Prețurile sunt uriașe, nu putem, sub nici o formă, să ne adresăm dumneavoastră folosind televiziunea. Accesibile ne sunt doar rețelele sociale, singurele care nu au cum să fie acaparate de oligarhi.
Mi-am propus ca în aceste ultime zile care au rămas până la VOTUL ISTORIC să transmit zilnic, LIVE, momentele frumoase ale campaniei noastre, ale campaniei oamenilor buni, drepți, cinstiți și curajoși din toată Moldova și din străinătate.
Voi intra LIVE, pe această pagină, în fiecare zi, indiferent în ce colț al Moldovei sau al lumii voi fi! Pentru a fi la curent cu toate activitățile noastre, ale blocului ACUM, vă îndemn să vă abonați la această pagină!
O puteți face foarte simplu, cu un singur LIKE oferit paginii!
Distribuiți postarea, distribuiți mesajele noastre, distribuiți și celorlalți încredere, sperantă, curaj și determinare!
Distribuiți gândurile, proiectele, convingerile și principiile noastre, ale tututor celor care vor să trăiască într-o țară normală, într-o țară prosperă, dreaptă și sigură, într-o țară cu VIITOR SENIN pentru noi și pentru copiii noștri!
Andrei

a

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships