How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Judecatorul sau instanta de judecata este in drept sa decida aminarea sau esalonarea platii taxei de stat pentru una sau ambele parti, tinind cont de situatia lor materiala. Aminarea – este suspendarea momentului platii, de la depunerea cererii pna la momentul stabilit de instanta. Esalonarea – consta in achitarea sumei taxei de stat in cel putin 2 transe, marimea carora paote fi diferita sau egala, la aprecierea instantei. Aminarea sau esalonarea se pot decide pe tot parcursul procesului Dispozitiile privind, scutirea, aminarea sau esalonarea platii taxei de stat sunt aplicabile atit de instantele de fond, cit si de instantele de apel si recurs, cu exceptia judecarii recursului impotriva deciziilor instantelor de apel.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!