How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
O veste tristă și zguduitoare vine acum din Statele Unite, de unde m-am întors recent: la sinagoga Tree of Life din Pittsburgh, în timpul slujbei săptămânale de Sabat, s-a produs un atac armat cu cel puțin 11 persoane ucise şi multe altele grav rănite.
Îu urma intervenției forțelor de ordine au fost împușcați și patru polițiști.
Scriu aceste rânduri cu gândul la oamenii nevinovați care au venit să se roage, în sânul propriei comunități, fără a bănui că o minte criminală și debusolată se va năpusti cu armele asupra lor pentru a le lua viețile și a-i răni.
Sunt alături de familiile îndoliate, de rudele, prietenii și apropiații celor uciși sau răniți și condamn cu toată puterea halucinantul atac armat care a lăsat în urma sa durere, lacrimi și sânge nevinovat.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!