Se pare Plaha are o noua strategie, isi trimite niste persoane necompromise ca sa-i sustina pe Andrei Nastase si Maia Sandu, dupa ce trece 3,  6 luni aceste persoane gasesc/ vor gasi un pretext foarte ieftin ca suntem dezamagiti de blocul ACUM, ca nu ne-au consultat, ca suntem folositi, avem si noi o parere dar care nu suntem de acord cu ea …. etc! Nici nu mai conteaza ca este adevarat sau nu! Exista scenariu si toti vor iesi la unison sa cante in cor indiferent de deciziile pe care le vor lua Andrei Nastase si Maia Sandu! Este un circ orchestrat cu scopul de a dezbina, de a lovi in blocul ACUM chiar in momentul cand ai nevoie cel mai mare de el! Unele persoane din diaspora au participat la protestul de pe 26 august organizat de catre Andrei Nastase! S-a creat impresia ca aceste persoane chiar isi doresc sincer o schimbare in Republica Moldova! Si ca lupta intr-adevar cu Plahotniuc! A fost destul ca sa nu fie inclusi pe lista de partid/circumscriptie si si-au aratat adevarata lor fata! Au participat la protest avnd scopuri meschine, personale si nu iubirea fata de tara! De incalcarile care se comit zi de zi in Republica Moldova nu-i intereseaza! Faptul ca lea facut o favoare enorma lui Plahaotniuc nici nu se discuta! Sunt persoane demne care au hotarat sa ramana in Moldova si sa lupte cu acest regim, iar lupta lor este ingreunata de catre persoane din diaspora care chipurile au ramas dezamagiti! A venit cu atacuri la blocul ACUM chiar de unde te asteptai cel mai putin!

In loc liderii Maia Sandu/Andrei Nastase sa mearga in circumscriptii si sa lucreze cu oamenii, ei sunt nevoiti sa raspunda la provocarile pe care regimu i le organizeaza!

Atunci cand te folosesti de necazul unei familii in scopuri politice mi se pare cea mai mare josnicie!
Persoane fara scrupule si care sunt gata sa mearga peste cadavre pentru a obtine un profit temporar!
Angela Istrate, care este avocatul lui Gheorghe Petic va candida ca independent in aceeasi circumscriptie unde va candida si Liviu Vovc!
Atat Irina Arhire, cat si Liviu Vovc au fost socati de decizia avocatului Angela Istrate  de a merge ca independent la alegeri! 


Am scris anterior ca Irina Arhire a fost amenintata de catre regim! Sa intors din Italia ca sa lupte cu regimul mafiot instaurat de catre Plahotniuc!Si care a fost alaturi tot timpul de Gheorghe Petic si spre deosebire de cei trei frustrati din diaspora care au venit recent cu atacuri impotriva blocului ACUM si in special impotriva Maiei Sandu,  Irina Arhire nu a cerut sa fie deputat! Insa a mers prin sate si incearca sa convinga lumea pentru a vota reprezentatul blocului ACUM/ Octavian Tacu!  Va recomand sa cititi si acest articol integral despre Irina Arhire!

Avocatul Angela Istrate face parte  din aceeasi categorie ca si cele din diaspora care chipurile au ramas dezamagite! Insa acest caz este mult mai periculos! Incerc sa explic de ce!

Este in primul rand o lovitura cu cutitul aplicata de catre Avocatul Angela Istrate lui Gheorghe Petic, se stie ca el este membru al Platformei DA, si nu a renuntat la partid nici cand a fost batuta in comisariat si nici dupa ce a fost inchis si primblat prin mai multe penetenciare si judecatorii din Moldova! Daca as fi fost in locul lui Andrei Nastase sau a lui Liviu Vovc eu m-as fi uitat catre Gheorghe de azi inainte cu foarte mari suspiciuni!  Cel putin pot sa va asigur ca vor fi mai rezervati atunci cand il vor inainta pe Gheorghe la functia de deputat pe listele nationale! Pentru ca este firesc ca dupa astfel de actiuni va exista o doza de neincredere in Gheorghe Petic, cu toate ca Gheorghe chiar nu are nici o vina!

– Este o lovitura aplicata lui Liviu Vovc! Cel putin mie mi sa creat doar pareri pozitive despre Liviu Vovc, el insusi a fost prezent de nenumarate ori in sala de judecata unde era judecat Gheorghe! Si in loc ca Liviu sa se concetreze sa lupte cu baronii locali ai Partidului Democrat, primeste lovituri in spate chiar de la persoane la care nu te asteptai! Nu stiu care va fi rezultatul insa sunt sigur ca avocatul Angela Istrate va lua voturi care trebuia sa se duca in favoarea lui Liviu Vovc!

– Sa il folosesti pe Gheorghe Petic in scopuri meschine mi se pare ca acest lucru il poate face doar niste persoane de cea mai joasa speta! Cazul lui Gheorghe Petic a fost mediatizata la televizor, in special imaginile video erau  trasmise de catre cei de la JURNAL! Iar Angela Istrate aparea  pe miciile ecrane de fiecare data atunci cand avea loc un proces de judecata unde era implicat si Gheorghe Petic! Nu stiu daca voi sunteti la curent care este situatia financiara a familiei Gheorghe Petic! Va scriu eu! Este al naibii de proasta! Pentru ca Gheorghe nu a furat! Pentru ca Gheorghe nu a facut contrabanda cu tigari! Iar familia Petic fiind chiar a fost nevoita sa ceara ajutorul de la persoane de buna credinta pentru ai plati pe avocati! Iar avocatul este al naibii de scump! Pentru ca nu toti vor sa se ocupe de dosar, si pentru ca este un dosar dificil! A fost luata painea din gura copiilor lui Gheorghe pentru a plati pe avocati!

Nu veneam cu astfel de invinuiri daca stiam  ca avocatul Angela a prestat servicii gratuite pentru Gheorghe! Insa avocatul Angela Istrate a primit bani de la familia Gheorghe Petic, si-a facut PR ( publicitate) aparand la mai toate canalele de opozitie, va  aparea ca aparator al drepturilor omului, ca lupta cu coruptia etc… si  l-a pus pe Gheorghe intr-o situatie destul de naspa si inca va mai rupe voturi de la Liviu Vovc, candidatul din partea blocului ACUM ( PAS cu DA)!

Sa zicem pentru moment ca Angela Istrate va ajunge deputat, asta ar insemna ca va trebui sa renunte temorar ( 4 ani) la profesia de avocat! Ceea ce ar insemna ca Gheorghe ar trebui sa isi caute un alt avocat! Gheorghe era reprezentant de catre doi avocati! Celalalt avocat strange acuma semnaturi pentru Angela Istrati! In campania electorala Angela Istrati va fi mai mult preocupata de a-si face PR si sa nu lucreze la dosarul lui Ghoerghe Petic! Dupa atatea aparitii la televizor i s-a creat totusi o oarecare imagine!


Inainte de a incepe sa scriu acest articol nu am avut discutii nici cu Irina Arhire, nici cu Gheorghe Petic! Si nici nu stiu cum ei vor proceda! Pentru ca ei nu mai au bani ca sa plateasca un alt avocat!
 Insa mi se face greata de astfel de persoane, care abuzeaza de increderea si necazul familiei Petic!

D-na Angela Istrati ma adresesz catre Dumneavoastra! Aratati totusi ca aveti totusi putina demnitate si returnati toti banii pe care i-ati primit de la familia Petic!  Rusine sa va fie!Incompatibilităţi şi imunităţi
(1) Calitatea de deputat este incompatibilă cu exercitarea oricărei alte funcţii retribuite, cu excepţia activităţii didactice şi ştiinţifice.
(2) Alte incompatibilităţi se stabilesc prin lege organică.
(3) Deputatul nu poate fi reţinut, arestat, percheziţionat, cu excepţia cazurilor de infracţiune flagrantă, sau trimis în judecată fără încuviinţarea Parlamentului, după ascultarea sa.

[Art.70 modificat LP1470-XV din 21.11.02, MO169/12.12.02 art.1292]Recomand sa cititi  si urmatarele articole!

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships