Am scris intr-un articol anterior ca Plahotniuc are o noua strategie! Isi trimite oamenii la Platforma DA si PAS si dupa 3, 6 luni aceste persoane vin cu atacuri ca si cum chipurile noi suntem dezamagiti!
Am scris deasemenea despre cei 3 frustrati  din diaspora care au venit cu atacuri la unison impotriva Maiei Sandu iar declaratiile respective au fost preluate de catre toate posturile de televiziune/site-urile controlate de catre Plaha! Daca subsemnatul, Plop Andrei care in prezent ma aflu  in Canada am aflat despre unele lucruri presupun ca si cei de la  Platforma DA si PAS aveau cunostintele respective!

Dupa ce nici unul dintre cei 3 frustrati nu au fost nominalizati la functia de deputat au inceput cu atacuri agresive impotriva Maiei Sandu intr-un moment in care cei de acasa care lupta impotriva regimului au nevoie de suportul nostru! De suportul Diasporei! Cum se zice pe la moldoveni: Prietenii la nevoie se cunoaste! Si cel mai grav mi se pare mie ca dupa ce au fost preluate mesajele lor de catre toate televiziunile lui Plaha tipii frustrati nu au venit cu nici o replica! Cu toate ca puteau sa o faca! Chiar dincontra ataca in continuare pe Maia Sandu! Si se scuza:ca fiecare persoana are dreptul la opinie! Lasii si tradatorii intotdeauna gasesc o scuza! A fost destul ca sa nu fie nominalizati si ei si-au aratat adevarata lor fata! Cine poate sa dea asigurari ca din moment ce unul din ei ajungeau deputat nu ii tradau pe cei de la Platforma DA si PAS! Daca vrei sa ajungi deputat fa acelasi lucru care l-au facut Maia Sandu si  Dumitru Alaiba! Dupa ce au facut studii atat in Moldova cat si peste hotare si dupa ce au acumulatcunostine in cadrul unor companii/organizatii prestigioase ei au hotarat sa se intoarca in Republica Moldova  pentru a pune in aplicare cunostintele respective! Recomand sa cititi articolul  
 Atat Cristina Pruteanu cat si Igor Cereteu au participat la protestul de pe 26 august  avand scopuri meschine/personale, au participat la protest cu scopul de a iesi in ievidenta, de a fi remarcati, pentru a fi nominalizati la un post de deputat in Parlamentul Moldovei si nu pentru o cauza! Iar decizia celor de la Platforma DA si PAS de a nominaliza pe Maia Sandu a fost una corecta! Au fost nominalizati la functia de deputat in Parlamentul Republicii Moldova acele persoane care si-au aratat in timp ca au caracter, ca pot sa reziste la presiuni si ca in momente cheie ei nu vor ceda! Am un respect deosebit pentru toti cei care lupta impotriva regimului mafiot de la Chisinau! Am un respect pentru liderii Platformei DA ( Andrei Nastase) si liderul PAS ( Maia Sandu)! Este doar de admirat curajul lui Ruslan Verbițch dupa ce regimul a incercat sa-l inchida  fabricandu-i  un dosar penal! Astfel de persoane sunt deja verificate si este foarte important din moment ce vor ajunge in Parlament  si in momente cheie pentru Platforma DA si PAS ca acestia sa nu tradeze!


Radu Druta scrie pe DrochiaReport ca Igor Cereteu împreună cu sora Nina Cereteu, primar al drochiei a înşelat cu investiţii false drochienii, acum a pus la cale să buimăcească toată ţara Moldovei, cu oftările sale pseudo eroice.


Nu vreau sa ma amestec in aceasta poveste cu investiti false! puteti citi si voi despre ce e vorba insa mi-a atras atentia un lucru!


Radu Druta scrie  despre Igor Cereteu:

  • Nu poţi să fii atât de făţarnic şi să «lupţi cu corupţia în Moldova», când soră-ta, în funcţie de primar al oraşului Drochia, împreună cu partidul sau de boşorogi, a făcut o coaliţie cu consilierii din PD şi PSRM şi «sfâşie» bugetul oraşului Drochia prin scheme dubioase, căci invidie şi Plahotniuc.


Va rog sa cititi un articol  preluat de pe https://drochia.report/! Nici nu trebuie sa adaug ceva comentarii! Radu Druta a scris tot ce sa intamplat in detalii! 


 
Nina Cereteu sora lui Igor Cereteu este candidat la functia de deputat pe  #Circumscripția 6, Drochia din partea Partidului Nostru iar eroul nostru Igor Cereteu se vedea candidat la functia de deputat din partea blocului ACUM ! Cum credeti de ce Igor Ceretu a atacat-o pe Maia Sandu cand a hotarat sa candideze  functia de deputat pe circumscriptia diasporei?! Familia Ceretu al cui joc fac? Al  PD-ului, PSRM-ului, sau a Partidlului Nostru! Un lucru este clar pentru toti! Ca pina in prezent live-ul lui Igor Cereteu a fost turat la maximum de catre posturile controlate de Plaha! Si pina in prezent Igor Cereteu nu a venit cu nici o replica si cu nici o scuza! Dincontra inca o ataca pe Maia Sandu in Continuare! 


Se pare ca pentru Familia Cereteu traseismul si tradarea este un lucur obisnuit! Insa care o sa fie reactia D-voastra cand o sa aflati ca Igor Cereteu ca imediat dupa alegerile locale din Chisinau acesta a participat la un protest organizat de catre Andrei Nastase si ii indemna pe toti sa nu fie indiferenti ! Indiferenta ucide! Si ca nu si-a cumparat biletul din Spania in Moldova ca sa ajunga la protestul organizat de Andrei Nastase ci pur si simplu de a participa la ziua de nastere a copilului iar ziua protestelor a coincins cu ziua de nastere a copilului! O ipocrizie totala! 

Cum Igor Cereteu a scăpat țara de corupţie

Ca să avem închipuire ce fel de om este «investitorul» din Spania în oraşul Drochia şi Regele «ultimului paragraf» din mass-media, urmărim istoria cu participarea la protestul din Moldova şi oftarea teatrală în ecranul smartfon-ului.

În live-ul său de pe facebook Igor Cereteu declară următoarele «sunt în drum spre casă, o călătorie care nu intra în planurile mele»


După care vedem că apare la protest pentru a face un spot video cu protestării și poze.
După ce apare din noi la proteste noaptea, ca să spună două cuvinte pentru jurnal TV
Dar luptătorul nostru cu «clanul» şi corupţia, intre spotul video și protest, apare în restaurantul «Кавказская Пленница», care se află nu departe de centrul Chişinăului, Împreună cu iubita sa.
La ziua de naştere a copilului
Nu mă interesează chestiile personale legate de Igor Cereteu, dar am o întrebare — pentru ce acest om minte în public?!
  • Căci atunci când ai drum la Chişinău cu chestii personale (cum ar fi petrecerea onomasticii fiului iubitei), nu poţi să declari la sute de mii de oameni că nu ai drum, dar mergi în special la protest, oftând, parcă doreşti să primeşti un Oscar! Oamenii sunt buni la suflet şi sinceri cred în sentimentele ieftine şi false.
  • Nu poţi să fii atât de făţarnic şi să «lupţi cu corupţia în Moldova», când soră-ta, în funcţie de primar al oraşului Drochia, împreună cu partidul sau de boşorogi, a făcut o coaliţie cu consilierii din PD şi PSRM şi «sfâşie» bugetul oraşului Drochia prin scheme dubioase, căci invidie şi Plahotniuc.
Una din scheme poate fi pavarea curţii familiei Cereteu, în satul Drochia, care este similară cu pavajul curţilor şi tomberoanelor din oraşul Drochia. Şi n-o să fie de mirare, dacă o să se adeverească, că lucrările au fost efectuate de unul şi acelaşi agent economic, care a efectuat lucrări similare şi în oraşul Rașcani. Vrem tara înapoi şi probe că nu este conflict de interese şi corupţie la primăriile conduse de cei mai săraci primari din Moldova!

Şi în sfârşit, cea mai importantă întrebare:

Dacă eşti aşa mare luptător cu regimul şi ai o asociaţie care poate atrage investitori în oraşul Drochia, de ce nu organizezi protest în Barcelona?! Împreună cu moldovenii care te susţin?! Pentru noi aici a fost foarte importantă susţinerea diasporei din diferite localităţi a Europei! Şi de ce nu ai rămas la Chişinău până la Victorie?!
Moldova protestează mai departe şi anunţă rezistenta, dar «eroul» nostru face deja live-uri dîn Barcelona, oftează şi vrea să amâne protestele pe luna august, ca să coincidă cu Hramul de la Drochia.
Nu am văzut nimic mai făţarnic în viaţa mea.
Radu Druță

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships