Offfffff! De s-ar termina mai repede campania aceasta electorala! Toti isi arata acuma adevarata fata! Prea multa mizerie! Prea multi tradataori pentru o tara asa mica ca Moldova! 


Am publicat un articol pe data de 4 ianuarie cu titlul  ! Am primit foarte multe mesaje: NU cred! NU e adevarat! NU putea sa faca acest lucru! Am sa public mai jos postarea integrala insa acum vreau sa adaug unele lucruri ce se va intampla totusi cu Gheorghe Petic! 

– Cel  mai propabil ca Gheorghe Petic va fi lipsit de orice sprijin din partea  Platformei Dmenitate si Adevar! Daca eu, subsemnatul care in prezent ma aflu in Canada si am aflat ca Angela Istrate va candida la functia de deputat! Probabil ca despre acest lucru au aflat mult mai devreme si liderii Platformei Demnitate si Adevar! Inaintarea candidaturii lui Angela Istrate a fost considerata cel mai probabil de catre liderii de la Platforma Demnitate si Adevar ca pe o TRADARE! Pentru ca eu insusi consider aceasta fapta ca finnd  UN CUTIT APLICAT IN SPATE LUI GHEORGHE PETIC SI LUI LIVIU VOVC!
– Din cauza TRADARII avocatului Angelei Istrate care  a hotarat sa candideze la functia de depuatat   pe circumscripţiea electorala Ialoveni nr. 22, Gheorghe Petic nu a fost si cel mai probabil nu va fi nominalizat la functia de deputat din partea Platformei Demnitate si Adevar! 
– Angela Istrate s-a folosit de dosarul  lui Gheorghe Petic pentru a avea cat mai multe aparitii la televizor, pentru a-si face Publicitate pe necazul unei familii in scopuri politice! 

Gheorghe Petic mai este azi in viata din cauza ca dosarul acestuia era mediatizat la JurnalTV, TV8, iar odata cu inaintarea candidaturii Angelei Istrate  cel mai probabil ca jurnalistii de la cele doua posturi de televiziune cat si activistul Nicolae Josan care mediatizau cazul lui GHeorghe Petic nu vor mai veni la sedintele de judecata a lui Gheorghe Petic pentru a nu mai  fi folositi de catre Angela Istrate in scopuri politice!  In scopuri de PR! Este o nemernicie totala de a te folosi de necazul si chinurile prin care trece familia Petic in scopuri politice!

Angela Istrate a fost platita de familia Petic pentru ca sa-l apere! Familia Petic are capacitati financiare reduse! Si a fost posibil ca avocatul sa fie platit doar din cauza ca cei din diaspora nu au fost indiferenti si s-au moblizat! Diaspora a  hotarat sa ajute familia lui Gheorghe Petic! Din moment ce Gheorghe Petic a fost inchis familia acestuia a fost lipsita de orice sursa de finantare! Bani care trebuiau sa ajunga la cele doua fetite ale lui Gheorghe au ajuns in buzunarul lui Angela Istrate! Pentru ca ata  sotia cat si prietenii lui Gheorghe era important ca Ggheorghe sa fie liber!  Ce pot sa zic! Angela Istrate a primit si bani si aparitii la televizor si ar fi chiar naspa de tot sa mai ajunga si in Parlament din cauza ca a profitat de necaul uneii familii necajite!

Odata cu inaintarea la functia de deputat a Angelei Istrate in Parlamentul Repubclii Moldova,  nu vor mai veni jurnalisti sa mediatizeze,  iar cei din diaspora vor fi mai rezervatii pe viitor in a acorda ajutor financiar familiei Petic! ( Ca oricum ajung in buzunarul Angelei) acest caz nu va mai fi mediatizat si nici resurse financiare nu vor mai veni din exterior! Gheorghe mai are prieteni in RM care ajuta familia lui! Insa luand in considerare ca aceste alegeri electorale care sunt deja fraudate de catre Plaha si din cauza acestor independenti care rup voturi de la blocul ACUM ( va recomand sa cititi si articolul: Un vot acordat pentru independenti, este un vot acordat pentru Plahotniuc) exista posibiliate ca sa -i avem pe urmatorii 4 ani la conuderea Moldovei pe Plahotniuc, Dodon si Sor!  Cel mai probabil ca Gheorghe Petic va mai sta inca 4 ani la puscarie! Tare mat tem ca din momentul ce Gheorghe Petic nu va mai fi mediatizat si nu vor mai veni bani din diaspora, Angela Istrate sa renunta la acest dosar! Credeti ca nu e posibil! Credeti ca Angela  nu este in stare sa faca acest lucru! Nici eu nu credeam ca va candida! Insa a facut-o! Sa zicem pentru moment Angela Istrate ajunge in Parlament! Acest lucru ar insemna ca trebuie sa renunte la functia de deputat! Pentru ca in constitutia Moldovei este prevazut in articolul 70 alin. 1 ca functia de deputat este incompatibila cu exercitarea oricarei alte functii! Iar Angela fiind de profesie avocat, sunt sigur ca cunostea de acest lucru! Asta ar insemna sa nu il va mai apara pe Gheorghe si va trebui ca familia Petic sa caute un alt avocat! Iar noi, moldovenii stim! Ca din moment ce un deputat ajunge in parlament, individul care isi rupea camasa de pe el in campania electorala cam uita de promisiunile facute si incepe goana dupa … bani si pozitii!

Pacat de Gheorghe Petic care a iesit sincer public si a scos la iveala schemele de contrabanda cu tigari si a stopat temorar o resursa finaciara de venit pentru Plahotniuc, Gheorghe va putrezi in puscarie din cauza unei ipocrite, unei nemernici care avand ambitii personale a calcat peste cadavre ca sa ajunga in Parlament! Sper sa nu fie cadavrul lui Gheorghe! 

Rog pe toti locuitorii din circumscriptia Ialoveni sa o sanctionam dur pe Angela Istrate si sa nu o votati la alegerile de pe 24 februarie! Noi nu avem nevoie de astfel de nemernici in Parlamentul Moldovei!  Iar cei care au rude/cunoscuti  in Ialoveni va rog sa trasmiteti acest articol si lor! Va multumesc enorm! Gheorghe iti dorim sanatate si rabdare!

Stiu ca est un articol dur! Insa acesta este adevarul! Mai bine sa scapam de tradatori din start! Pentru ca pe urma va fi tarziu!


articolul depe 4 ianuarie!

Avocatul Angela Istrate i-a aplicat ,, o lovitura cu cutitul in spate lui Gheorghe Petic si Liviu Vovc”Se pare Plaha are o noua strategie, isi trimite niste persoane necompromise ca sa-i sustina pe Andrei Nastase si Maia Sandu, dupa ce trece 3,  6 luni aceste persoane gasesc/ vor gasi un pretext foarte ieftin ca suntem dezamagiti de blocul ACUM, ca nu ne-au consultat, ca suntem folositi, avem si noi o parere dar care nu suntem de acord cu ea …. etc! Nici nu mai conteaza ca este adevarat sau nu! Exista scenariu si toti vor iesi la unison sa cante in cor indiferent de deciziile pe care le vor lua Andrei Nastase si Maia Sandu! Este un circ orchestrat cu scopul de a dezbina, de a lovi in blocul ACUM chiar in momentul cand ai nevoie cel mai mare de el! Unele persoane din diaspora au participat la protestul de pe 26 august organizat de catre Andrei Nastase! S-a creat impresia ca aceste persoane chiar isi doresc sincer o schimbare in Republica Moldova! Si ca lupta intr-adevar cu Plahotniuc! A fost destul ca sa nu fie inclusi pe lista de partid/circumscriptie si si-au aratat adevarata lor fata! Au participat la protest avnd scopuri meschine, personale si nu iubirea fata de tara! De incalcarile care se comit zi de zi in Republica Moldova nu-i intereseaza! Faptul ca lea facut o favoare enorma lui Plahaotniuc nici nu se discuta! Sunt persoane demne care au hotarat sa ramana in Moldova si sa lupte cu acest regim, iar lupta lor este ingreunata de catre persoane din diaspora care chipurile au ramas dezamagiti! A venit cu atacuri la blocul ACUM chiar de unde te asteptai cel mai putin!

In loc liderii Maia Sandu/Andrei Nastase sa mearga in circumscriptii si sa lucreze cu oamenii, ei sunt nevoiti sa raspunda la provocarile pe care regimu i le organizeaza!

Atunci cand te folosesti de necazul unei familii in scopuri politice mi se pare cea mai mare josnicie!
Persoane fara scrupule si care sunt gata sa mearga peste cadavre pentru a obtine un profit temporar!
Angela Istrate, care este avocatul lui Gheorghe Petic va candida ca independent in aceeasi circumscriptie unde va candida si Liviu Vovc!
Atat Irina Arhire, cat si Liviu Vovc au fost socati de decizia avocatului Angela Istrate  de a merge ca independent la alegeri! 


Am scris anterior ca Irina Arhire a fost amenintata de catre regim! Sa intors din Italia ca sa lupte cu regimul mafiot instaurat de catre Plahotniuc!Si care a fost alaturi tot timpul de Gheorghe Petic si spre deosebire de cei trei frustrati din diaspora care au venit recent cu atacuri impotriva blocului ACUM si in special impotriva Maiei Sandu,  Irina Arhire nu a cerut sa fie deputat! Insa a mers prin sate si incearca sa convinga lumea pentru a vota reprezentatul blocului ACUM/ Octavian Tacu!  Va recomand sa cititi si acest articol integral despre Irina Arhire!

Avocatul Angela Istrate face parte  din aceeasi categorie ca si cele din diaspora care chipurile au ramas dezamagite! Insa acest caz este mult mai periculos! Incerc sa explic de ce!

– Este in primul rand o lovitura cu cutitul aplicata de catre Avocatul Angela Istrate lui Gheorghe Petic, se stie ca el este membru al Platformei DA, si nu a renuntat la partid nici cand a fost batuta in comisariat si nici dupa ce a fost inchis si primblat prin mai multe penetenciare si judecatorii din Moldova! Daca as fi fost in locul lui Andrei Nastase sau a lui Liviu Vovc eu m-as fi uitat catre Gheorghe de azi inainte cu foarte mari suspiciuni!  Cel putin pot sa va asigur ca vor fi mai rezervati atunci cand il vor inainta pe Gheorghe la functia de deputat pe listele nationale! Pentru ca este firesc ca dupa astfel de actiuni va exista o doza de neincredere in Gheorghe Petic, cu toate ca Gheorghe chiar nu are nici o vina!

– Este o lovitura aplicata lui Liviu Vovc! Cel putin mie mi sa creat doar pareri pozitive despre Liviu Vovc, el insusi a fost prezent de nenumarate ori in sala de judecata unde era judecat Gheorghe! Si in loc ca Liviu sa se concetreze sa lupte cu baronii locali ai Partidului Democrat, primeste lovituri in spate chiar de la persoane la care nu te asteptai! Nu stiu care va fi rezultatul insa sunt sigur ca avocatul Angela Istrate va lua voturi care trebuia sa se duca in favoarea lui Liviu Vovc!

– Sa il folosesti pe Gheorghe Petic in scopuri meschine mi se pare ca acest lucru il poate face doar niste persoane de cea mai joasa speta! Cazul lui Gheorghe Petic a fost mediatizata la televizor, in special imaginile video erau  trasmise de catre cei de la JURNAL! Iar Angela Istrate aparea  pe miciile ecrane de fiecare data atunci cand avea loc un proces de judecata unde era implicat si Gheorghe Petic! Nu stiu daca voi sunteti la curent care este situatia financiara a familiei Gheorghe Petic! Va scriu eu! Este al naibii de proasta! Pentru ca Gheorghe nu a furat! Pentru ca Gheorghe nu a facut contrabanda cu tigari! Iar familia Petic fiind chiar a fost nevoita sa ceara ajutorul de la persoane de buna credinta pentru ai plati pe avocati! Iar avocatul este al naibii de scump! Pentru ca nu toti vor sa se ocupe de dosar, si pentru ca este un dosar dificil! A fost luata painea din gura copiilor lui Gheorghe pentru a plati pe avocati!

Nu veneam cu astfel de invinuiri daca stiam  ca avocatul Angela a prestat servicii gratuite pentru Gheorghe! Insa avocatul Angela Istrate a primit bani de la familia Gheorghe Petic, si-a facut PR ( publicitate) aparand la mai toate canalele de opozitie, va  aparea ca aparator al drepturilor omului, ca lupta cu coruptia etc… si  l-a pus pe Gheorghe intr-o situatie destul de naspa si inca va mai rupe voturi de la Liviu Vovc, candidatul din partea blocului ACUM ( PAS cu DA)!

Sa zicem pentru moment ca Angela Istrate va ajunge deputat, asta ar insemna ca va trebui sa renunte temorar ( 4 ani) la profesia de avocat! Ceea ce ar insemna ca Gheorghe ar trebui sa isi caute un alt avocat! Gheorghe era reprezentant de catre doi avocati! Celalalt avocat strange acuma semnaturi pentru Angela Istrati! In campania electorala Angela Istrati va fi mai mult preocupata de a-si face PR si sa nu lucreze la dosarul lui Ghoerghe Petic! Dupa atatea aparitii la televizor i s-a creat totusi o oarecare imagine!


Inainte de a incepe sa scriu acest articol nu am avut discutii nici cu Irina Arhire, nici cu Gheorghe Petic! Si nici nu stiu cum ei vor proceda! Pentru ca ei nu mai au bani ca sa plateasca un alt avocat!
 Insa mi se face greata de astfel de persoane, care abuzeaza de increderea si necazul familiei Petic!

D-na Angela Istrati ma adresesz catre Dumneavoastra! Aratati totusi ca aveti totusi putina demnitate si returnati toti banii pe care i-ati primit de la familia Petic!  Rusine sa va fie!Incompatibilităţi şi imunităţi
(1) Calitatea de deputat este incompatibilă cu exercitarea oricărei alte funcţii retribuite, cu excepţia activităţii didactice şi ştiinţifice.
(2) Alte incompatibilităţi se stabilesc prin lege organică.
(3) Deputatul nu poate fi reţinut, arestat, percheziţionat, cu excepţia cazurilor de infracţiune flagrantă, sau trimis în judecată fără încuviinţarea Parlamentului, după ascultarea sa.


[Art.70 modificat LP1470-XV din 21.11.02, MO169/12.12.02 art.1292]Se pare Plaha are o noua strategie, isi trimite niste persoane necompromise ca sa-i sustina pe Andrei Nastase si Maia Sandu, dupa ce t…

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships