Daca Plahotniuc ar fi stiut ca la functia de primar va candida Andrei Nastase probabil ca aceste alegeri nici nu mai aveau loc!
Cel mai probabil ca a fost asigurat de consilieri ca va candida o alta persoana!
A fost luat prin surprindere atunci cand Andrei si-a lansat candidatura pentru functia de primar, si aici iar consilieri si sociologii l-au asigurat pe Plahotniuc ca acesta nu va castiga! Si aici iar au gresit!
Daca ar fi fost validat mandatul lui Andrei cel mai probabil era sa scoata la iveala toate schemele din primarie, (iar aici atat Plahotniuc cat si Ghimpu au acelasi interes ca acesta sa nu ajunga primar!)
Dupa ce a fost pupat de unii protestatari Chirtoaca si i s-a dat unda verde a prins la curaj! Acel unionist care canta prin garaje cantece rusesti si-a adus aminte ca iar este unionist!
Atat Plahotniuc cat si consilierii acestuia nu au idee cum sa iasa din acest rahat! Pana si partenerii lui Plahotniuc au ramas cu gura cascata de decizia acestuia de a nu valida alegerile locale din Chisinau!
Unica tara care ii mai sustine politic pe acest regim criminal sunt politicienii PSD de pe Dambovita! Cretinii acestia au aflat de provinienta banilor si inteleg ca daca va cadea Plahotniuc vor iesi multe lucruri la iveala! in Romania, justitia spre deosebire de Moldova functioneaza! Nume sonore au ajuns dupa gratii!
Daca la alegerile prezedintiale din 2016 au fost mai sofisticati, acum il ataca direct pe Andrei!
Cu scopul de a-si salva … folosesc unionismul! Cand stii de felul cum au inceput razboiul dintre Georgieni si rusi in 2008, si tot din cauza nationalismului ucraineni au pierdut Crimeea si doua regiuni importante din Ucraina, mai ai tupeul sa vii cu pretentia ca Andrei nu este unionist!
Atunci cand in Romania exista o minoritate importanta care doresc alipirea la Ungaria denota faptul lipsa de viziune!
Problema cea mai grava este ca Plahotniuc va fi nevoit sa nu valideze nici alegerile parlamentare!
Indiferent cat de mult nu ar incerca concurentii McDonaldului sa-i pateze imaginea – McDonald oricum va avea clienti! Calitatea produsului este cea mai buna publicitate!
Dupa ce nu au fost validate alegerile locale, popularitatea lui Andrei a crescut foarte mult!si indiferent cat de mult nu l-ar ataca pe Andrei, popularitatea acestuia va creste. pe zi ce trece acesti bursieri devin tot mai ridicoli!
Iar daca vor merge la parlamentare pe o lista comuna cu cei de la PAS, vor avea majoritatea in Parlament ( chiar daca vor fi falsificate din nou alegerile in favoarea PD/PSRM cu persoane aduse din Transnistria )
Si atunci Plahotniuc va fi nevoit din nou sa invalideze alegerile! Si aici cantecul de lebada …
Intrebarea pe care mi-o pun acuma daca Plahotniuc va ajunge sa prinda alegerile parlamentare!
Platforma Da isi va schimba total strategia de organizare a protestelor! Au ajuns la o maturitate politica si au inteles cine sunt persoanele care il sprijina pe Plahotniuc si de unde sa astepte loviturile! Potestele abia au inceput!
In timp ce unii protesteaza in PMAN altii se ocupa de ,,privatizari” atat in primarie cat si in guvern! 
Atat timp cat Plahotniuc va avea din ce sa plateasca ,,BURSIERII” se va simti in siguranta!
Atacurile bursierilor asupra lui Andrei ne face sa ajungem la concluzia ca ei sunt in panica! Nici nu mai conteaza ce scriu sau ce spun acesti bursieri!Pentru ca Platforma DA/PAS au programul lor!

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships