Concomitent eram student la Facultatea de Drept( RAU) si masterand la SNSPA (Analiza si Solutionarea Conflictelor) si In fiecare luni in cadrul ambasadei cehe erau organizate Documentary Monday de catre Centrul Ceh. Erau filme documentare despre drepturile omului, despre cultura ceha, despre activistii cehi, iar cehii au cu ce sa se mandreasca ! In timpul cel de-al doilea razboi mondial au dus un razboi partizan cu regimul nazist, iar perioada postbelica au dus o lupta cu regimul sovietic!
In vara anului 2015 mi-am petrecut vara in Praga! Un oras minunat, cu oameni minunati! Oamenii cu caracter intotdeauna au fost respectati!
Statele Unite nu au nevoie de centre sau instituri culturale, Statele Unite au Hollywood!
Ceea ce face Hollywood nu fac toate institurile culturale la un loc! Un rus poate sa zica cat de rau sunt americanii insa cand se duce la cinema el alege un film american!
Ei nu au nevoie ca sa mearga in orase pentru a colecta tineri, pentru ca ei stiu ca tinerii vor venii la ei!
Insa ceea ce le lipseste americanilor este lucrul pe teren cu liderii! Ai o problema atunci cand te uiti in Moldova prin ochelarii Romaniei! Daca acestia mai sunt si platiti de Plahotniuc pierzi controlul cu realitatea!Evitati intermediarii!
Daca studiezi istoria nemtilor, francezilor o sa vedem ca in momente cheie ei s-au unit in jurul unui lider!,, L-au apucat pe Dumnezeu de barba si i-au zis: asta ne apartine si noi nu o sa cedam!”
Fiecare tara isi promoveaza cultura,traditia. Ei a facut Istorie! Este timpul ca si noi sa facem ISTORIE! Iar pentru asta il avem Andrei Nastase! Nu ne ramane decat ca noi toti sa ne alaturam cauzei pe care o promoveaza Andrei!
Suntem un popor inteligent, insa o tara foarte saraca! Studentii moldoveni sunt peste studentii germani, francezi etc insa cand aud ca suntem din Moldova totul se termina! Nici nu mai conteaza nivelul tau de inteligenta! Logica lor este urmatoarea: o tara saraca nu poate sa aiba oameni inteligenti!
Este timpul ca sa ne unim cu totii in jurul lui Andrei, sa dam aceasta guvernare jos! Si sa-i ajungem din urma pe nemti, francezi!
Cu un lider care nu este corupt, santajabil aceasta tara are viitor! Trebuie sa iesim din aceasta mocirla!
Vreau ca data viitoare cand sa le zic ca sunt din Moldova sa o spun din toata inima si nu cu jumatate de gura!
Problema acestor proteste ca trebuie de mediatizat in aceeasi masura atat intern cat si extern! mediatizarea acestor proteste trebuie sa treaca frontiera Republicii Moldova!
Cea mai mare problema este ca le lipsesc EFECTELE SPECIALE precum a filmelor de la Hollywood! Despre aceste proteste NU SE SCRIU PE PRIMA PAGINA A MARILOR PUBLICATII.
Faceti ca aceste proteste sa fie diferite, sa fie speciale, sa se deosebeasca de toate protestele de care au avut loc pina acuma!
Creativitate,improvizatie! Daca se vor aduna si peste 100 000 de oameni nu se vor scrie pe prima pagina al marilor publicatii! Pentru ca lipsesc efectele speciale!
Daca tinerii vor concerte la proteste, faceti concerte! Faceti ca aceste proteste sa fie atractive si pentru tineri! Sticle de apa, sucuri, inghetate, tricouri pentru protestatari!
Miscarea de rezistenta Nationala ii lipseste un logotip, lipseste o culoare cu care sa se asocieze!
Suntetii haiducii Moldovei ai secolului XXI, care lupta cu regimul criminal a lui Plahotniuc!
O combinatie a tricourilor dintre clasic (ie) si modern si cu o culoare ca sa fie observata de la sute de metrii!
Faceti ca jurnalistii straini sa vina la voi, iar pentru aceasta aveti iarasi nevoie ca sa iesiti in evidenta/ de efecte speciale!
Un mesaj pentru Platforma DA si PAS!
Noi , cei din diaspora suntem gata sa va ajutam! Folosite-va de noi la maximum! Prin venele noastre inca curge sangele Lui Stefan!

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships