APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Etica poate fi numia stiinta despre ceea ce sta la baza unui comportament corect sau incorect, fiind o subdiviziune a filozofiei se axeaza pe morala si pe principii morale aplicate in viata de toate zile.
Notiunea eticii de afaceri se axeaza pe modalitatea de actionare corecta sau incorecta in domeniul afacerilor. Aceasta actiune se bazeaza pe principiile de comportare morala in activitatea intreprinzatorului, acele regului de comportament pe care le respecta zilnic intreprinzatorul pentru obtinerea unei eficiente sporite a muncii si activ-tii sale. Etica intrepr-lui nu difera de etica morala in sine. In activ-tea sa, intreprinzatorul trebuie sa tina cont de multe momente, care faciliteaza sau nu imaginea intreprinderii. Trebuie sa se faca diferentiere intre etica si lege, deoarece nu tot ce-i etic e lege si nu tot ce-i lege poate fi regula de etica. Normele morale spre deosebire de normele juridice nu sunt obligatorii de respectat de catre toate pers., pe cand normele juridice sunt obligatorii pentru toti, atragand raspunderea juridica in cazul nerespectarii lor. Neglijarea normelor de etica, nu poate atrage aplicarea sanctiunilor legale, decat numai in cazul, cand ele coincid cu normele juridice. In activ. sa intrepr-rul trebuie sa tina cont de normele de etica si anume: respectarea obligatiilor sale fata de angajatori, actionari, consumatori, fata de soc-te si fata de pers. interesate; sa respecte secretul comercial; sa respecte reguliule si normele concurentei pe piata economica; sa nu raspandeasca date si informatii false despre concurenti; sa respecte regulile de securitate ecologica, etc.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]