angajament-nastase.jpg


La mesajul că voi publica minciuniile lui Năstase am primit mai multe mesaje, iar unul dintre comentariile primite au fost că dacă aș scrie toate minciunile lui Năstase aș scrie o enciclopedie și sunt de acord cu acest comentariu! Am fost comentat în cele mai obraznicuri moduri de către fanii Blocului ACUM! Cum e liderul așa sunt și susținătorii acestuia! Mi-am propus că voi publica câte TOP 5 minciuni ale  Președintelui, Prim-ministrului, Președintele al Parlamentului, primarul ales al Chișinăului iar pe urmă voi trece la deputați, miniștri, primarul din Bălți.


Cum e liderul așa sunt și fanii acestuia! 
Jurnalistul Vadim Ungureanu scria pagina de facebook că ar fi fost amenințat cu agresiunea fizică de către Andrei Năstase.

Fiind invitat la o emisiune la Impact TV, Andrei Năstase, liderul Paltformei Politice Demnitate și Adevăr  și Vadim Ungureanu s-au întâlnit pe holul postului, moment în care Andrei Năstase l-a amenințat pe jurnalist, spunându-i „Când îţi f#t una cu stânga, că cu dreapta nu am cum…”.

Asta reiese din postarea de pe Facebook a lui Vadim Ungureanu, care a mai precizat că martoră a fost o altă jurnalistă, Ileana Rusu, care a și confirmat incidentul.


MINCIUNA N.1
Pe 21 februarie 2019, candidații blocului ACUM DA PAS în circumscripția națională și în circumscripțiile uninominale au semnat Angajamentul candidatului ACUM față de cetățenii Republicii Moldova. Angajamentul prevede că fiecare candidat ACUM se angajează în fața poporului Republicii Moldova să nu participe la crearea unei coaliții de guvernare (formală sau informală) cu PD, PSRM, Partidul Șor, Partidul Nostru și alte formațiuni pro-oligarhice și anti-europene în caz dacă acestea intră în Parlament.

MINCIUNA N. 2

Pe 17 octombrie la  o FOTO/Video -TOP 5 minciuni ale lui Andrei Năstase FOTO/Video -TOP 5 minciuni ale lui Andrei Năstase

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships