fb_img_1572177539084.jpg


Un troleibuz de pe ruta nr.4 plin cu pasageri a ajuns pe trotuar, dupa ce a pierdut o roată. Accidentul a avut loc pe 27 octombrie  pe strada Decebal, din sectorul Botanica al capitalei.

fb_img_1572177527898.jpgDin imaginile de mai jos  se vede că troleibuzul a trecut la o distanță de câțiva centimetrii  pe lângă un stâlp de pe trotuar,  nu au fost înregitrate victime și nici persoane traumatizate. 

get_img%2B%25281%2529.jpgÎnsă știrea care a apărut săptămâna aceasta  precum că  tariful la călătoria cu troleibuzul și autobuzul în Chișinău ar putea crește de 2,5 ori ar putea să-i irite la maximum pe locuitorii Chișinăului. Dacă în prezent o călătorie cu troleibuzul în Chișinău costă 2 lei, acesta ar putea ajunge până la 5 lei pentru o călătorie şi 8 lei pentru o călătorie cu autobuzul şi microbuzul față de 3 lei cât este în prezent. Solicitarea vine din partea autorităților locale care afirmă că întreprinderile municipale lucrează în pierdere. Aproximativ 50% din cheltuielile Regiei Transport Electric sunt acoperite din bugetul Primăriei, în condițiile în care tarifele nu acoperă costurile.
Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Adrian Talmaci, susține că decizia de majorare a tarifului urmează 4 mașini pentru 4 mașini pentru Parlament în valoare 2.080.000 de lei și tariful la călătoria cu troleibuzul în Chișinău ar putea crește până la 5 lei, iar cu autobuzul – până la 8 lei ! 4 mașini pentru Parlament în valoare 2.080.000 de lei și tariful la călătoria cu troleibuzul în Chișinău ar putea crește până la 5 lei, iar cu autobuzul – până la 8 lei !

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships