APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.Ma adresez tuturor celor care ma cunosc,indeosebi colegilor de la Platforma Demniate si Adevar Ungheni ,din toata Tara,dar si din Diaspora…
Prieteni..ne cunoastem nu de o zi si nu de doua,,Am pornit cu voi cu cel putin de la 7 iunie 2015,si de atunci nu m-am distantat de voi nici pe o clipa.Pe parcursul a mai bine de trei ani am inghitit atita amar si lacrimi cu voi ca nu-l mai simt.Astazi ca niciodata am nevoie de voi si de ajutorul vostru de a iesi cat se poate de repede din puscarie.
Aveti incredere in mine,dar pentru mine sustinerea voastra este vitala.
eu trei ani am lucrat pentru oameni si pentru a scoate adevarul la suprafata.
scopul lor este ca sa va distantati de mine,orice nu ar inventa aceste jigodii,sa stiti un lucru este totul fabricat.Azi voi fi iar audiat la judecatoria Balti…BAFTA la toti..
Nu mor caii cand vor cainii..

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!