In urma dezvăluirilor făcute de Gheorghe Petic video-live pe facebook. despre contrabanda cu țigări și care a adunat peste 600 000 de vizualizări a devenit foarte popular! Fiecare live de a lui aduna imediat peste 30 000 de vizulizari si majoritatea video-urilor! Toate live-urile erau despre abuzurile/infracțiunile comise de regimul criminal de la Chisinău! Pînă ca Gheorghe să vină cu dezvăluiri nu exista nici o plângere penală, nu exista nici un dosar în care Gheorghe să fie încriminat de ceva! Pentru că toată atenția regimului era focusată asupra lui Andrei Năstase/Maia Sandu! În urma dezvăluirilor făcute de Ghoerghe Petic despre contrabanda cu țigări  și cu pierderea a milioanelor de USD de către Plaha! Regimul și-a focusat atenția spre Gheorghe, au pornit întreaga  mașinărie de care dispune Plaha pentru a distruge un om pentru că a îndrăznit să spună adevărul, pentru că a hotarât să meargă împotriva regimului,   și pentru că i-a distrus temporar o schemă de contrabandă/ o sursă de finanțare ilegală pentru PD! Eu apelez la ajutorul tuturor cetătenilor Republicii Moldova, atât din țară căt și din diasporă! Pentru toți cei care consideră că i s-a făcut o nedreptate lui Gheorghe Petic v rog să faceti un video de un 1-2 minute în care să veniți cu un mesaj video de susținere pentru Gheorghe Petic! Cei care nu doresc să facă video însă sunt alături de Gheorghe, Vă rog să faceți o poză cu Dumneavostră cu o foaie în mâină în care să scrie 

Je suis Gheorghe Petic !/ Eu sunt Gheorghe Petic!

Noi trebuie să venim cu un mesaj puternic împotriva regimului și cel mai important un mesaj de susținere pentru Gheorghe! Că noi suntem alături de EL! El nu a rămas de unul singur! Și că acțiunile regimului mafiot întreprinse împotriva lui Gheorghe ne face mai uniți și mai puternici! Rog să faceți un video/sau poză și să îl trimiteți pe adresa de e-mail: ANDREICEDO13@GMAIL.COM! ( google drive) termenul limită pentru trasmiterea video-urilor/pozelor  este de duminica , 11.11.2018! Toti cei care doresc sa-l sustina pe Gheorghe in aceste momente dificile rog sa trimiteti video/poze pe adresa andreicedo13@gmail.com

 În video-ul pe care eu îl voi face, eu voi rupe o țigară în semn de protest! Vă rog să faceți același lucru!

Toate video-urile trimise vor fi montate intr-un singur video! Și va fi postată pe pagina de facebook al lui Gheorghe Petic!

Vin cu această adresare către DUMNEAVOASTRĂ, către toți cetățenii REPUBLICII MOLDOVA, atât din țară cât și de peste hotare pentru că în  ultimile postări scrise de Gheorghe din ÎNCHISOARE,  sună mai degrabă a strigăt de disperare! Gheorghe ne scrie chiar și din închisoare  VĂ ROG SĂ NU CEDAȚI! VĂ ROG SĂ LUPTAȚI! 

Voi câți moldoveni cunoașteți ca să aibă un astfel de curaj! Eu, cunosc doar unul și acela este Gheorghe Petic! Noi suntem în libertate AZI! Un minut din viața noastră îî va prelungi viața cu 24 de ore pentru Gheorghe Petic!   

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships