Din evul mediu până în prezent mulţi au pus ochiul pe Moldova, pe acest teritoriu a avut loc războaie, cotropiri ale ungurilor, turcilor şi a ruşilor etc ..  însă n-au reuşit să-i facă pe moldoveni să renunţe la limba română şi la credinţă. Domnia lui Ştefan cel Mare (1457-1504) a fost perioada cea mai glorioasă din istoria medievală a românilor.  Alături de Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul este întruchiparea eroismului fiind cunoscut ca un mare conducător de oşti şi luptător pentru libertatea poporului român. Noi nu putem sa ne comparam cu acesti eroi ai neamului romanesc, insa ei sunt exemple de urmat pentru poporul roman! Tot ce a facut Gheorghe Petic pina acuma este o fapta de eroism! 

Gheorghe Petic,  care a scos la iveala schema contrabandei cu tigari si din cauza caruia iau fost taiate o sursa foarte importanta de venit si cel mai important: ca nu a renuntat  la lupta nici atunci cand era batut in comisariat nici atunci cand i sa dat 20 de zile de arest! Mesajul Lui Gheorghe a fost urmatorul: Nu cedati! Luptati! De aceea eu il voi sustine in continuare si voi indemna si pe cetateni acestui neam care a uitat cine sunt! Au uitat ca acest popor roman, cu o oaste  mult mai inferioara punea in genunchi Imperiul Otoman! Acest popor au uitat cine sunt! De unde provin, si cine le sunt stramosii lor! 

Acum 4 saptamani una discutiile avute  cu Irina Arhire a fost: ce vom face daca Gheorghe va fi arestat? Cum vom proceda noi? Cum vom proceda cu familia lui Gheorghe daca acesta o sa fie arestat! Atunci cand aveam aceste discutii Irina se afla in Italia si ea a hotarat sa se intoarca din Italia in Republica Moldova si sa lupte impotriva regimului criminal de la Chisinau! In momentul cand Gheorghe a fost arestat, inclusiv in comisariatul de politie unde era inchis Gheorghe Petic, Irina Arhire a fost alaturi de el si de sotia lui Gheorghe si cele doua fiice ale lui!  Am inceput o campanie de colectare de fonduri pentru a ajuta familia Petic, care acuma este in Pericol! Deasemenea facem tot posibilul ca sa salvam familia Petic si pe insusi Gheorghe!  Insa azi dimineata Irina Arhire a primit amenintari sa renunte sa il ajute pe Gheorghe Petic si pe familia acestuia! In caz contrar ea va fi urmatoarea! Ii rog pe toti cei din Ungheni sa se solidarizeze si sa sustinem  pe Gheorghe Petic, pe familia lui cat si pe Irina Arhire! Daca vom fi mai multi care ne vom solidariza cu acesti minunati urmasi a lui Stefan Cel Mare, regimul nu va putea sa ne invinga! Insa daca vom fi cate unul , doi, trei ei ne vor distruge!  Plahotniuc impreuna cu Dodon s-au inchinat in fata ,, Portii Otomane”. Plahotniuc cu Dodon distrug orice forma de rezistenta in Moldova! Va rog sa reactionati! Va rog sa interveniti! Va rog sa va duceti la Ungheni si sa sustineti aceasta cetate impotriva regimului Criminal!

Noi cei din diaspora suntem solidari cu Familia Petic,

 Ruslan Verbitki 

 cu Irina Arhire, am venit  si vom veni si cu un mesaj de sustinere si ajutor tuturo celor care vor merge impotriva acestui regim criminal! Rog si pe cei din Republica Moldova sa fie solidari! Sa va uniti! Sa nu va fie frica! 


“Moldova nu este a lui Plahotniuc, nu este a lui Dodon sau Erdogan, Moldova  este a urmasilor nostri, a urmasilor urmasilor nostri, in veacul vecilor!”

Nu cedati! Luptati!! Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships