Cu toti intelegem ca acest dosar de viol este unul fabricat la comanda ca rezultat al dezvaluirilor a schemelor de contrabanda cu tigari! Nu pot sa accept declaratiile unor persoane care declara:
– ca nu au probe   si ca va fi eliberat!
– ca nu i se va intampla nimic lui Gheorghe Petic atat timp cat se va afla in celula! 
Atunci cand pui la cale un astfel de scenariu precum cel de viol! trebuie sa mergi pina la capat! Iar din punctul meu de vedere se va merge! Indiferent  de ce vor zice cei la Ambasadele partenerilor de dezvoltare! Indiferent de ce vor zice Organizatiile Internationale! Ei isi vor duce planul pina la sfarsit!
Unde sunt organizatiile din Moldova care primesc granturi pentru a apara drepturile omului! De ce ei nu fac nici o declaratie! (Urmarim cu mare atentie ce se intampla in Republica Moldova, facem un raport  o data la 3 luni/ o data la 6 luni, ne primim bani si mimam in continuare ca suntem aparatori pentru drepturile omului) Din cand in cand mai facem si noi zarva fara al deranja pe Plaha! 
In situatia lui Gheorghe Petic se va intampla ca in felul urmator:
– va primi o hotarare la judecatorie foarte repede!
-iar cand se va ajunge la Tribunal, Curte de Apel vor fi amanate pentru a trage de timp! Pentru ca sa depui o cerere la CEDO, trebuie mai intai de toate sa parcurga toate instantele nationale! Si va trece 3, 4, 5 ani si in tot acest timp Gheorghe va fi inchis! Toti presupun ca cunosc ce se intampla cu o persoana din spatiul ex-sovietic care ajunge in inchisoare pentru viol! De aceea si insist sa va implicati toti la maximum si sa nu va faceti sperante ca Gheorghe va fi eliberat de catre justitia lui Plaha!  
Vor iesi din cand in cand cate un reprezentant al partidului si vor face cate o declaratie insa in esenta aceste declaratii nu vor ajuta cu nimic! Cel putin puteau sa gaseasca un avocat profesionist, care sa aiba prestanta, sa poata vorbi in fata televiziunilor si sa aiba cat de cat idei despre politica! Pentru ca este un dosar fabricat cu comanda POLITICA!
Eu nu vreau sa aud  din nou : ca nu am stiut, ca nu am putut preveni! Nu ai dreptul sa vii cu astfel de declaratii! Dupa ce tiau invalidat alegerile pentru o postare pe care ai facuta pe facebook, nu ai cum sa speri la o justitie corecta, echidistanta!

 Apelez la toti avocatii care vor sa se ocupe de acest proces!Rog foarte mult,  ca avocatii care doresc sa ajute/lucreze la acest dosar ( ,,Gheorghe Petic vs Mafia de la Conducerea RM” )  sa o contacteze pe Irina Arhire!
Numarul de telefon al Irinei –  069728606, deasemenea este pe Whatsapp
O puteti contacta pe Irina pe contul ei oficial de facebook (Irina Arhire)  – https://www.facebook.com/profile.php?id=100025693351621 


Deasemenea orice ajutor/implicare din partea Organizatiilor Internationale acreditate in RM sunt binevenite! Eu sper ca data viitoare la procesul de judecata sa fie si Andrei Nastase si Maia Sandu! Si sa organizati un protest pe masura! Cu cel putin cateva mii de persoane! Daca tu crezi ca dupa ce i sa intmplat lui Gheorghe va iesi si alte persoane care sa mearga impotriva regimului, gresesti amarnic! Daca tu nu iti vei apara membri pe masura, ei se vor dezice de tine! Sau cel putin vor fi mai atenti data viitoare! 

Membri vostri din teritoriu va urmaresc cu foarte mare atentie actiunile voastre! Imi pare rau pentru acest mesaj dur! Insa vreau sa preintimpin unele evenimente! Si sa nu sa se supere unii ci mai degraba sa actioneze si sa caute solutii pentru a incerca sa il salveze pe Gheorghe Petic, acel care a scos la iveala schema contrabandei cu tigari si din cauza caruia iau fost taiate o sursa foarte importanta de venit! Rog din nou pe toti avocatii care vor sa se implice sa contacteze pe irina Arhire 
Numarul de telefon al Irinei –  069728606, deasemenea este pe Whatsapp
O puteti contacta pe Irina pe contul ei oficial de facebook (Irina Arhire)  – https://www.facebook.com/profile.php?id=100025693351621 !

Si mesajul pentru PAS si Platforma Da sa va mobilizati la urmatorul proces de judecata! 
Viata lui Gheorghe Petic este in pericol, vietile familiei Petic sunt in pericol!


In anii 90″ cand unii lupta pentru independenta, pentru limba romana, pentru integritatea teritoriala, Plaha se ocupa cu traficul de fiinte umane! Acest proxenet ducea in eroare femeile din RM cu joburi foarte tentante in Turcia,  intelegeau abia atunci cand ajungeau in Turcia  ca au fost aduse ca sa presteze servicii sexuale!Erau tinute in captivitate! Li se luau documentele!  Evident aceste moldovence refuzau sa presteze servicii sexuale, si ele erau batute zi de zi! Drogate! Pina cand ii distrugeau psihic! Pina cand aceste fete acceptau sa  presteze servicii sexulae! Asta este profilul psihologic al lui Plaha!  Cine nu a a inteles! Sa se trezeasca! 

Ori distrugem acest mafiot, ori republica Moldova va deveni o tara captiva condusa de un proxenet!

Sper ca data viitoare la proces sa vina si cei de la OccupyGuguta cu tobele lor! Ca sa auda si Gheorghe Petic din sala de judecata cum ,, Suna Democratia” ! 

Recomand  ca sa cititi si urmatoarele doua articole!  

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships