Turul doi nu va fi.
Pe 7 aprilie, 2009 au călcat speranțele noastre în picioare.
Apoi au pus laba pe mass media, bănci, procuratură și judecători, ca să ne arate că nu avem cum să ne facem dreptate dacă nu suntem de partea lor.
Au CORUPT tot ce au putut: jurnaliști, analiști, deputați, judecători, procurori, miniștri.
Și-au ascuns averile și au manipulat cu opinia oamenilor.

Apoi au FURAT un miliard și l-au pus pe spatele oamenilor.
Au instaurat un guvern pe timp de noapte și au schimbat legi cum au vrut ei.
Apoi au schimbat sistemul de vot, ca să rămână cât mai mult timp la putere.Apoi au anulat alegeri democratice locale.Apoi au înscăunat oamenii lor la Curtea Constituțională, ca să nu mai rămână urmă de independență în sistemul judiciar.
Au ACAPARAT țara și au făcut imposibil traiul în ea pentru mulți oameni care simt, judecă, dar cred că nu au putere să schimbe ceva.
PLEACĂ. În fiecare zi Moldova este părăsită de minim 100 de cetățeni. În trei luni pleacă aproximativ 10000.
Acum au anulat puterea pașapoartelor expirate, au redus numărul de buletine de vot și ne-au lipsit intenționat, prin inacțiune, de secții de vot. Presupun că acum așteaptă să celebreze victoria lor asupra noastră, fiind convinși că puțini vom veni pe 24 februarie la secția de vot de la Ottawa.
Dacă veți merge la vot pe 24 februarie, probabil o veți face din PROTEST față de regimul instaurat, unul care are treabă cu democrația. Doar așa le puteți arăta degetul mijlociu.
Haideți să ne mobilizăm, dragi montrealezi!
Intrați pe eveniment și bifați opțiunea de transport pe care o preferați pentru a merge la Ottawa. În pofida descurajării și tuturor eforturilor lor de a ne tăia orcie poftă de a mai ține la patria-mamă, eu NU RENUNȚ așa ușor. Și pe voi vă chem să nu renunțați. Răul triumfează nu pentru că e puternic, ci pentru că cei buni nu fac suficient de mult ca să-l doboare.
De data aceasta turul doi nu va fi. https://www.facebook.com/events/246433872914135/

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships