Image result for agent topaz german Rainer Rupp
Alegerile care vin in RM practic sunt pierdute/fraudate/cumparate  de catre Plaha, Dodon si Shor! Mai exista sansa ca aceste alegeri sa fie castigate de catre opozitia pro-europeana, insa pentru acest lucru trebuia sa se intervina din timp! Daca la alegerile prezedintiale din 2016 cei din vest au fost avertizati din luna aprilie/mai 2016 despre pericolul ca va castiga Dodon! Cei din vest deasemenea au fost avertizati despre pericolul ca la urmatoarele alegeri parlamentare va castiga partide pro-ruse incepand cu decembrie 2017! Atat in mai 2016 cat si in decembrie 2017 am cerut ajutorul celor din vest ca sa aducem flacara democratiei in RM! Pentru ca este practic imposibil fara ajutorul lor sa castigi alagerile prezedintiale/parlamentare din RM!
Am scris si am vorbit  despre acest subiect  de mai multe ori!
In 2016 romanii au facut tot posibilul ca sa nu ajung in SUA, insa mesajul meu a ajuns totusi la ambasada SUA din Bucuresti! Nu am fost auzit, nu am fost inteles insa cand a castigat Dodon atat cei care ma  discreditatau ( in special romanii si moldovenii platitu de Plaha, indiferent pe ce pozitie se afla, ca e activist, ONG-ist, sau din diferite structuri toti presatu servicii lui Plaha direct sau prin intermediari) au gasit tot felul de scuze in fata celor din vest! Nici o persoana nu a fost trasa la raspundere pentru esecul respectiv!
Ok, am inteles! Nu cunoasteti felul cum se face politica in RM! aveti nevoie de mai mult timp pentru a intelege tot ce se petrece in RM! Insa ma aflu de aproape un an in Canada si acelasi persoane care l-au facut pe Dodon presedinte, care imi faceau viata dificila in Romania, activeaza in prezent in Montreal/ Canada! Majoritatea din ei sunt moldoveni/romani de la activisti/ONG-isti pina la tot felul de personaje controversate! Indiferent pe ce baricada se declara ca lupta, atat moldovenii cat si romanii veniti special in Montreal pentru a-mi crea probleme sau a presta diferite favoruri, toti presteaza servicii pentru Plaha!  Pentru a ma izola, pentru a nu discuta direct cu americanii/canadienii! Pentru a trage de timp, pentru a directiona problemele moldovei pe planul secund sau chiar sa nu sa se vorbeasca deloc! Ne vom trezi ca la guvernarea Moldovei ii vom avea pe Plaha, Dodon si alte panarame rusesti la conducere pentru urmatorii 4 anii! Vom vedea si niste actuni a cretinilor respectivi care per ansamblu nu le va crea probleme lui Plaha! Ca de obicei multa galagie si fara actiuni! Dupa un an in care ma aflu in Canada pina si … au inteles ce se intampla! Din partea cui vin banii! Ce si cui presteaza servicii! Cei care imi tortureaza mama se simt foarte bine aici in Canada si chiar ii fac pe smecheriii ( se mai  numesc si freedom fighter). E destul sai aduni pe toti la o masa si in timp de cateva ore se rezolva totul foarte rapid! Iar timp de o saptamana se afla cine si pentru cine lucreaza! Lucur pe care toti cei prezenti aici se tem sa il faca! Inventeaza tot felul de tertipuri, instiga/provoaca tot felul de scenarii insa un lucru este clar pentru toti! Ca sunt platiti cu bani grei, ca mint 24/24, ca se tem al naibii de mult ca sa se afle adevarul! Mi se face greata cand vad ca mi se creaza niste provocari ieftine, iar cel mai tare ma deranjeaza ca canadienii au toata informatia pentru ai inchide pe tipii respectivii, au comis zi de zi infractiuni astfel incat ar trebui inchisi pe viata! Insa urmaresc cu mare atentie si le permit in continuare sa fie mintiti! Ne vom trezi cu o conducere pro-rusa in RM! Si asta din cauza incomptentei celor din vest! E destul sa-i intrebi de ce luptati cu disidentii si nu cu Plaha in RM si va asigur ca toti dinn  RM/RO se blocheaza! E destul saii intrebi de catre cine sunteti platiti si daca toate  documentele sunt in regula si va sigur din nou ca se vor bloca din nou! Felul cum actioneaza acum cei din RO/MD este dupa modelul agentului Topaz german Rainer Rupp! Pina cand vor intelege si cei din USA/Canada ce se petrece va fi prea tarziu!  Pntru ca urmatorii 4 ani va fi distrusa orice personaj care sunt impotriva lui Plaha!
Acum nu ne ramane decat sa treaca alegerile din RM si sa incercam sa le explicam din nou celor din SUA/Canada cum au fost mintiti de catre panaramele respective! Trebuie sa vada si ei cu ochii lor! Insa pina atunci suportam umilintele si incercam sa supravietuim pina la alegerile din februarie!
Dupa alegeri va fi practic tarziu de reactionat! Pentru ca deja nimic nu-l va mai opri pe Plaha!

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships