Unde-i tușonka?


Dragi prieteni, cu demnitate și curaj, imuni la trolli și tv-uri de propagandă, care nu credeți în povești cu Monaco spuse de Șor, în Uniunea Vamală promisă de Dodon și pro-Moldova lui Plahotniuc, mă bucur că sunteți din ce în ce mai mulți.
Din câte observați, clanul mafiot Plahotniuc-Dodon-Șor este gata să meargă până în pânzele albe pentru a se menține la guvernare și pentru a-și apăra propriile interese obscure. Iată de ce, toți cei care nu sunt de acord să joace în această horă penibilă a guvernării sunt catalogați drept „teroriști” și „trădători de patrie”. Totuși, în aceasta și constă eroarea lor fatală: cu cât ei sunt mai disperați, mai insistenți în a ne închide gura nouă și a-și impune interesele lor, cu atât mai deșteptați devin cetățenii.
Sper foarte tare ca această deșteptare să continue, să se fortifice și să culmineze cu crearea unei societăți civile mature, capabile să-și apere drepturile și libertățile indiferent de cine este la guvernare și cine este în opoziție, independent de interesele partidelor. Fiți siguri, când vom ajunge să ne comportăm ca niște oameni liberi, abia atunci și politicienii ne vor trata ca pe oameni liberi. Și nu vor mai îndrăzni să ne cumpere cu tușonkă, cârnăciori, concerte, amnistii și alte pomene umilitoare.
De aceea, continuăm să sabotăm concertele cu tușonkă, cum am făcut-o la Veneția, Torino, Bolognia, așa s-o facem și la Moscova, după care sper să ajungem la maturitatea civică de a ne impune cultura rezistenței și la mafioți acasă, la Orhei, Nisporeni, Sadova și Chișinău. Îi scoatem pe șoricei, dodonei și plahotniuci din zona lor de confort, le dăm peste cap strategiile lor de manipulare și corupere electorală și accelerăm, în acest fel, apusul acestui clan mafiot.
Dacă v-a plăcut acest video și încurajați cauza comunității „Unde-i tușonka?” de a educa în noi cultura rezistenței, a curajului și luptei pentru adevăr, drepturi și libertăți, ne puteți aprecia cu un like, share sau comment, precum și susține printr-o donație, oricât de mică, dar extrem de importantă, pe conturile de Patreon (https://www.patreon.com/undeitusonka) și PayPal (https://www.paypal.me/DenisZavorotnii). Vă mulțumim pentru încredere!

https://www.facebook.com/denis.zavorotnii1
https://www.facebook.com/undeitusonka/

aa

“Unde-i tușonka?” reprezintă, probabil, cea mai umilă, jignitoare, penibilă și lipsită de demnitate indignare, manifestată vreodată de moldoveni. Am fost martori la această rușine națională în ziua marelui protest din #26august, când cele câteva sute de susținători manipulați și prostiți ai penalului Ilan Shor s-au îmbulzit la hrișca și carnea expirată din conserve (“tușonka”), cu care primarul de Orhei, sluga umilă a oligarhului Vlad Plahotniuc, i-a răsplătit pentru contra-manifestația provocatoare împotriva zecilor de mii de oameni cu demnitate și curaj, care protestau pașnic împotriva guvernării corupte. Dragi prieteni, sunt Denis Zavorotnîi, un cetățean simplu, ca și voi, jurnalist de meserie, dar nevoit de circumstanțe să muncească o perioadă în construcții, pe unul din șantierele din Paris, pentru a-și întreține familia. De curând am revenit în țară pentru a face parte din familia TV8 și a pune umărul la dezvoltarea unei prese libere și independente, cu resurse financiare destul de modeste, în schimb, cu un mare entuziasm și dorință de a produce o schimbare. Am creat această pagină social-educativă pentru a ridiculiza comportamentul josnic al bieților oameni manipulați, a împiedica repetarea unor situații jignitoare similare pe viitor, pentru a contribui împreună la informarea corectă și echidistantă a societății, pentru a eradica minciuna, propaganda și manipularea cu care suntem infectați zilnic de televiziunile, analiștii și trollii lui Plahotniuc, Dodon și Șor, și pentru a educa în noi cultura rezistenței, a curajului și luptei pentru adevăr, drepturi și libertăți. Dacă considerați utilă această cauză și sunteți solidari cu acest demers, vă rog să susțineți această inițiativă cu un like, share sau comment. Vă mulțumesc pentru încredere!

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships