APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Desf. activ. in baza de patenta nu necesita inregistrare de stat si obtinerea licentei. ea se desf. in felul urmator: titularul patentei plateste o taxa fixa pentru patenta, care contine urmatoarele impozite: a. Impozit pe venit
b. Taxa pentru amplasarea unitatilor comerciale. c. Taxa pentru utilizarea resurselor naturale. d. Taxa pentru dreptul de transportare a calatorilor.
Patenta poate fi primita de orice cetatean al RM care a atins varsta de de 18 ani, cetatean strain care are viza de resedinta in RM. Este necesar ca doritorul de a obtine patenta sa depuna cererea la inspectoratul fiscal, sa corespunda cerintelor de calificare a genului de activ. solicitat.
Cererea trebuie sa contina numele, prenumele, domiciliul, genul de act., termenul pentru care se solicita patenta; la cererea se anexeaza fotografiile, chitantele de achitare si copia certificatului, a diplomei sau a altor documente ce confirma nivelul de calificare. marimea taxei de inregistrare se determina de catre inspectoratul fiscal, in dependenta de genul de act. aleasa. Patenta se elib. dupa 3 zile de la data depunerii cererii. daca in localitate nu exista un sediu al inspectoratului fiscal, atunci patenta de intrepr. se poate primi la primaria localitatii.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]