How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Ofiterul de urmarire penala este persoana cu functie de raspundere, care in numele statului, in limitele competentei sale, efectuiaza urmarire penala in cauze penale. Atributii : asigura inregistrarea infractiunii in modul stabilit, propune procurorului de a inceta urmarirea penala, clasa dosarul penal sau de a nu incepe urmarirea penala in lipsa indicilor infrcatiunii ; porta raspundere pentru efectuarea legala si la timp a urmaririi penale ; citeaza si audiaza persoane in calitate de banuit, parte vatamata, martori ; cerceteaza locul savirsirii infractiunii ; executa indicatiile scrise ale procuorului ; prezinta la cererea procurorului, explicatii in scris ; prezinta procurorului probe acumulate in cauza, necesare pentru punerea sub invinuire.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!