How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Invinuitul este recunoscut figura centrala a PP, dat fiind ca activitatea procesuala se desfasoara in jurul faptei savirsite de aceasta persoana si in vederea tragerii sale la raspundere. Invinuit pote fi numai o persoana fizica. Actul procesual prin care se confera calitatea de invinuit este ordonanta de punere sub invinuire. Inaintarea acuzarii se face de catre procuror in prezenta avocatului in decurs de 48 de ore din momentulu emiterii ordonantei de punere sub invinuire. Invinuitul in privinta caruia  cauza a fost trimisa in judecata se numeste inculpat. Persoana in privinta careia sentinta a devenit definitiva, adica impotriva careia nu mai exista nici o cale ordinara de atac se numeste : condamnat daca sentinta este partial sau integral de condamnare sau achitat daca sentinta este integral de achitare. Invinuitul are drepturi stipulate expres in CPP. Acesta trebuie sa fie prezent la desfasurarea procesului penal.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!