APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.


Odată ales președinte al țării de majoritatea alegătorilor, se cuvine să fii un președinte al tuturor cetățenilor, un președinte responsabil, curajos, un om de caracter capabil, în interesul oamenilor, să reziști în fața tuturor presiunilor politice sau mafiotice interne sau externe.

În ultimul timp, Igor Dodon, cel care ar trebui să fie un președinte responsabil al acestei țări s-a transformat în purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat și emite în fracțiuni de secundă tot ce urzește gândirea cu înclinații criminale a celui care a uzurpat puterea și a capturat țara, Plahotniuc.

Dodon face totul, dar absolut totul pentru a-i păstra puterea lui Plahotniuc. În acest sens el minte societatea, alegătorii, partenerii de dezvoltare, Uniunea Europeană, SUA, conducerea Federației Ruse, propriii săi colegi de partid. Pentru el, țara deja nu mai este capturată, iar dezoligarhizarea țării se rezumă la neadmiterea în funcția de speaker a reprezentantului ACUM, în realitate un mijloc perfid și cinic de a bloca activitatea parlamentului și votarea actelor normative de eliberare a instituțiilor statului de sub controlul lui Plahotniuc. Dodon cunoaște foarte bine că eu, personal, nu am nevoie de această funcție pentru mine. I-au transmis acest lucru și consilierii săi, și cei din societatea civilă, Și totuși minte..

Da, recunosc, sunt un visător! Sunt un om care visez, doar că nu la funcții trecătoare, ci la libertatea acestui popor, la bunăstarea și viitorimea lui. Visez la o dimineață în care Moldova ar fi liberă de Plahotniuc și gruparea sa criminală, ca după un lung și obositor coșmar! E un vis la care muncesc cu sacrificiu de atâția ani, alături de colegii mei, pentru a-l materializa, pentru a deveni aievea! Să fie clar pentru toată lumea – nu-mi doresc nimic pentru mine, totul pentru țară, așa cum spunea președintele John F. Kennedy. Am demonstrat acest lucru în 2016, atunci când am renunțat la prezidențiale pentru a sprijini un singur candidat pro-european, continuând să lupt cu mafia ani de zile fără nici o funcție.

Igor Dodon știe că, în realitate, Blocul ACUM are nevoie de funcția de speaker doar pentru a dezbate și a pune la vot pachetul de legi privind dezoligarhizarea, pentru demararea procesului de eliberare definitivă a Republicii Moldova din captivitate. Mai mult, Blocul ACUM a și desemnat un Grup de lucru din 6 persoane pentru a discuta în condiții de normalitate acțiunile comune de mai departe, în conformitate cu mandatul oferit de alegătorii noștri. Acestea puteau fi puse pe hârtie, într-un acord public, inclusiv sub egida partenerilor noștri de dezvoltare pentru a-i conferi mai multă credibilitate. De voință politică, de curaj și caracter e nevoie, nu de alianțe și coaliții de partide înainte ca unele dintre ele sa fie libere.

În timp ce noi vorbim despre nevoile țării, ale oamenilor, despre libertate, voință politică, curaj pentru a realiza o agenda reală a societătii, anume Dodon, exact ca și Plahotniuc vorbește despre funcții ca obiectiv în sine și despre împărțirea lor.

Toate declarațiile scandaloase ale lui Igor Dodon urmăresc un singur scop, și anume să zădărnicească orice posibil dialog dintre deputații ACUM și cei din PSRM în vederea demontării actualului regim prin adoptarea și implementarea pachetului de legi privind dezoligarhizarea.

Dodon acționează la comanda directă a lui Plahotniuc, care este într-o situație de panică atunci când ACUM propune o agendă antioligarhică și vine cu inițiativa de colaborare cu deputații necontrolați de regim pe o platformă parlamentară.

Absolut toate propunerile formulate din partea ACUM către PSRM, care vizează demontarea actualului regim îi provoacă lui Dodon reacții agresive și insinuări nejustificate.

Este important ca oamenii să înțeleagă că marea problemă a alegătorilor socialiști, a Partidului Socialiștilor și a fracțiunii PSRM este anume Dodon. Scopul lui este unul foarte simplu: să împiedice deputații socialiști să participe la demontarea regimului Plahotniuc. Anume cu acest scop el a fost iarăși parașutat în funcția de ”lider informal” al PSRM.

Strategia binomului este la vedere: Dodon atacă reprezentanții ACUM, așteaptă reacții agresive de la noi, ca după aceasta să se victimizeze și să poată justifica refuzul său de a demonta în mod democratic regimul lui Plahotniuc.

Dodon ar trebui să înceteze să-și mai bată joc de tară și de oamenii ei! Blocul ACUM NU VREA FUNCTII. Liderii săi, VOR DREPTATE pentru oameni!

Sunt multe lucruri de spus, iată de ce vin, pe această cale, cu o invitație pentru președintele Dodon, de a participa la o dezbatere publică televizată în timpul cel mai apropiat pentru a lămuri lucrurile și a înțelege, împreună cu alegătorii noștri, de ce nu începe la modul real procesul de dezoligarhizare a țării și de scoatere a instituțiilor de drept și de reglementare din gheara mafiei.

Pe lângă multe alte lucruri importante, l-aș întreba de ce cochetează în continuare cu PD, de ce abia așteaptă o ofertă de la ciracii lui Plahotniuc, de ce torpilează orice încercare de a reîncepe activitatea parlamentului, de ce nu consultă fracțiunile în vederea desemnării unui prim-ministru, și neapărat îl voi întreba și în română, și în rusă de ce prin intermediul independenților lui Plahotniuc, împreună cu el au decis să sesizeze Curtea Constituțională controlată mafiotic pentru a bloca revenirea la sistemul de vot proporțional, în conformitate cu recomandările Comisiei de la Veneția?

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]