APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.Dragi prieteni, stimați cetățeni ai Republicii Moldova!

Afară, acolo unde multora dintre deputați le este teamă să meargă acum, sunt oameni sătui de atâta sărăcie, de atâta teroare și violență, de atâta dictatură! Chiar în aceste momente, în fața Parlamentului, se poate auzi sunetul adevărat al DEMOCRAȚIEI.

Afară și în toată țara sunt oameni sătui de minciună și de NEDREPTATE. Ei nu le-au greșit cu nimic celor care au stăpânit și stăpânesc și astăzi Moldova. Nu le-au greșit cu absolut nimic celor care o jefuiesc de atâția ani, celor care o umilesc și o distrug în fiecare clipă, prin tot ceea ce fac.

Ce s-a întâmplat ieri, prin cele două execuții publice premeditate, în cazul Petic și Cibotari, atacul cu gaze lacrimogene de la judecatoria din Orhei, împotriva oamenilor și și aleșilor lor, este măsura crimei pe care zilnic, prin instituțiile de forță controlate politic și mafiot, statul capturat al lui Plahotniuc o făptuiește împotriva poporului nostru.

VĂ ASIGUR că vinovații vor răspunde! Oricât de mult va dura, oricât de multe trebuie să facem sau să mai îndurăm, dar vinovații vor răspunde. Pentru că o țară în care imunitatea a fost instituționalizată, iar criminalii ocupă fotolii comode în Parlamentul națiunii, este o țară fără viitor. În fața generațiilor viitoare ale acestei națiuni suntem obligați să oprim declinul.

Iar Moldova, indiferent ce vor unii sau alții, va avea viitor. Pentru că oamenii buni, drepți, cinstiți și curajoși își doresc un viitor pentru țara lor, pentru copiii, nepoții și strănepoții lor. Și pentru că așa este DREPT!

Dragi prieteni,
După eliberarea istorică de sub dominația sinistră a totalitarismului și semnarea Declarației de Independență, cei mai mulți dintre noi au sperat că viața le va întoarce ceea ce luase, fără voie, generațiilor trecute. Nu a fost să fie!

Copiii de atunci sunt adulți în toată regulă astăzi și au, la rândul lor, copii. O altă generație, o nouă poveste! Din păcate, o poveste cel puțin la fel de tristă despre un popor care încearcă din răsputeri să-și găsească drumul, să-și recapete identitatea.

Vă vorbesc astăzi din Parlamentul Republicii Moldova, o instituție în care eu și colegii mei din blocul ACUM am intrat cu capul sus, demni, pe ușa din față, trimiși de oamenii liberi ai Moldovei, de cei care astăzi sunt în fața Parlamentului înconjurat de mascații regimului Plahotniuc.

Mă simt onorat și sunt obligat de mandatul acordat de cei care astăzi așteaptă atât de multe de la noi, să fac și să facem tot ce este posibil ca Moldova să aparțină din nou oamenilor ei, să aparțină spațiului istoric, georgrafic și cultural al Europei libere și civilizate.

Sunt însă extrem de incomodat de prezența în forul suprem legislativ al Moldovei a unor indivizi care și-au bătut joc de Moldova atâția și atâția ani, iar astăzi, prin fraudă, minciună, dezinformare, șantaj, teroare și amenințări, au făcut rost, din nou, de mandate de deputați.

În această sală, alături de o generație nouă de oameni politici, alături de reprezentanții legitimi și onești ai poporului, se află călăii neamului nostru. Călăii generației noastre, cea care decontează astăzi toți cei 30 de ani întunecați în care nu am reușit să ne găsim și să ne asumăm orizontul nostru ca națiune și ca țară.

Aș vrea să se știe, încă de la început, că eu, personal, și toți parlamentarii blocului ACUM știm exact ce avem de făcut pentru a elibera Moldova din captivitatea regimului criminal.

Știm cu cine avem de a face. Știm cine sunt călăii poporului nostru, le știm numele, știm cum arată, știm foarte bine de ce sunt în stare pentru a-și păstra controlul asupra statului și a nu permite transferul legitim de putere către popor.

Am lansat imediat după alegeri, în atenția tuturor deputaților, un proiect prin care Moldova poate fi scoasă din întuneric. Este un proiect onest, un set de măsuri prin care statul poate fi foarte repede eliberat din captivitatea în care îl țin mafioții si bandiții care-și bat joc de țară, de oamenii ei, de speranțele și viitorul nostru, al tuturor.

Am spus încă de la început că fără adoptarea imediată a unei declarații prin care să se asume politic și cu majoritate în Parlament faptul că Moldova trebuie scoasă din captivitatea unui grup restrâns de indivizi care ar trebui astăzi să fie la închisoare, că trebuie demarate adevăratele reforme în justiție și economie, nu pot fi demarate discuții și negocieri de formă.

Reiterăm și azi acest proiect pe care îl adresăm tuturor deputaților:

Acum totul depinde de voința politică a fiecărui parlamentar, de faptul dacă este liber să-și exercite mandatul în numele oamenilor, al poporului, și nu în interesul unei grupări criminale care a uzurpat puterea și a capturat țara!

Iar pentru cei care vor decide sau au decis să abandoneze stigătul și năzuințele oamenilor de schimbare în bine a țării, pentru care strălucirea arginților lui plahotniuc sunt mai presus de durerea acestui pământ, vă sfătuiesc să priviți puțin în urmă și să vedeți unde sunt tovarășii de drum ai uzurpatorului, cei care adineaori adulmecau darurile otrăvite ale propriului călău.

DEMOCRAȚIA este afară, în fata Parlamentului, iar între aceasta și forul suprem de conducere al națiunii noastre sunt trupele de ocupație ale regimului criminal. De cine vă este teamă, domnilor deputați? De popor? Păi atunci, ce ar mai fi de spus în ceea ce privește legitimitatea mandatelor pe care vi le apără trupele de ocupație ale lui Plahotniuc?

Mai vreau să spun însă că noi, cei care vrem cu adevărat binele Moldovei, nu suntem ca voi. Suntem împotriva voastră. Vom lupta așa încât transferul de putere către popor să fie făcut pașnic și democratic, așa încât democrația să se instaleze pentru vecie în această țară, așa încât să nu ne mai întoarcem niciodată unde suntem astăzi.

O democrație durabilă și sănătoasă pentru societate este una care se naște prin voința legitimă a poporului, se naște din respect și bun simț, nicidecum prin violență. Aceasta este democrația pe care ne-o dorim și știm sigur că mesajul nostru de astăzi va ajunge în toate cancelariile lumii civilizate. Știm sigur că Europa și America urmăresc cu maximă atenție ce se întâmplă astăzi la Chișinău și prețuiesc decizia noastră de a ne elibera de violența acestui regim criminal fără…violență.

Aceasta este prima lectie pe care noi, cei drepți, liberi, onești și curajoși vi-o oferim astăzi, vouă, celor care nu aveți curajul să ieșiți acum în fața Parlamentului Moldovei. Rețineți însă că astăzi, 21 martie 2019, este prima zi a sfârșitului vostru politic. Fiecare va răspunde pentru faptele lui, în fața justiție libere care, cât de curând și pentru totdeauna, va face DREPTATE pentru toți și pentru fiecare cetățean în parte.

Închei, spunând tuturor că nimic nu va mai fi așa cum a fost până acum în Republica Moldova. Știu ce spun și știm ce avem de făcut. ADEVĂRUL va câștiga în fața milioanelor de minciuni care a ținut poporul nostru în cel mai crunt prizonierat!

Așa cum bine spunea Abraham Lincoln…”Poți să păcălești câțiva oameni tot timpul și toți oamenii o perioadă, dar nu poți să păcălești toți oamenii tot timpul.”

Iată de ce, pentru toți cei care și-au bătut joc de Moldova…timpul s-a cam terminat!

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]