În calitate de cetățean, de tată, de primar ales, de candidat al Blocului PLATFORMA DEMNITATE ȘI ADEVĂR și PAS, mă angajez, alături de colegii mei, să spulberăm corupția și banditismul din această țară.
Oamenii nu se mai simt în siguranță în țara lor. Oligarhul și anturajul său criminal care a capturat instituțiile statului, de frică, aflaţi în agonie, au scos bandiții, huliganii, mafioții pe străzi, în piețe și în curțile noastre. Ei circulă printre noi. Moldova este sub asediu.
Mă adresez oamenilor cu care suntem aliați de nedespărțit, suntem într-o alianță de nezdruncinat. Oferiți majoritatea Bocului Electoral ACUM și vom face împreună ceea ce este de făcut. Dreptate tuturor și viață bună tuturor.
Vom curăța Moldova de orice urmă de oligarhie și coruptie, vom aduna de pe străzi toti bandiții și-i vom deferi justiției eliberate. Vor ajunge la pușcărie.
Vom oferi siguranță, securitate și liniște copiilor și familiilor noastre.
Vom aduce viața noastră în parametri normali, vom crea premisele unei țări noi, cu adevărat europene, democratice, prospere.
Moldova de astăzi este sub asediu, iar noi, cei din ACUM, cu votul majoritar al oamenilor, vom face curățenie, vom șterge orice urmă de nedreptate.
Ieșiți masiv la vot și dați-ne voie și mandatul să schimbăm din temelii modul în care este astăzi construit statul nostru, ajuns astăzi unul mafiot și oligarhic.
Toți, dar absolut toți bandiții care și-au bătut joc de oameni și de țară vor răspunde în fața unor procurori și judecători liberi, corecți, pe baza unor legi egale pentru toți.
După ce vom elibera Moldova de sub asediul acestei armate de ocupație, vom începe să reconstruim țara, să facem legi bune și drepte pentru oameni, vom munci doar pentru oameni și pentru viitorul nostru, al tuturor, ACASĂ.
Vă rog încă o dată să ieșiți masiv la vot, să dați majoritatea blocului ACUM, iar noi vom face ceea ce este de făcut!
VOM FACE DREPTATE ȘI VIAȚĂ MAI BUNĂ!
AVEȚI CUVÂNTUL MEU!
DOAMNE AJUTĂ!

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships