How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.Condusul nu este pentru oricine, iar acest lucru îl ştiu foarte bine conducătorii auto din Rusia. Neatenţia si consumul de alcool la volan sunt  cei mai mari duşmani pentru conducătorii auto de pe şoselele Rusiei. 

 Nu mai este o enigma pentru nimeni faptul ca majoritatea Videoclipurilor cu accidente spectaculoase de pe platforma video YouTube  sunt realizate in Federatia Rusa. Soferii rusi isi monteaza aceste camere video din cauza ca nu au incredere in autoritati (in special Politie).Ce se intampla  daca nu reduci viteza, daca nu respecti  culorile semaforului sau sa dai prioritate În videoclipurile de mai jos sunt prezentate unele dintre cele mai spectaculoase accidente produse pe drumurile rusești.

Parerea unanima este ca politistii rutieri din Rusia sunt doar niste functionari care stau pe strazi doar ca sa ia spaga – si nimic altceva! (Video) SUNT PRAF LA VOLAN! Cele mai GROAZNICE accidente din RUSIA

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!