APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Incredibil. „Vlad Plahotniuc: Cei din ACUM vor fi direct responsabili dacă se ajunge la anticipate și țara intră în criză.”
O regulă simplă a unui dictator spune: ai capurat țara – fii bun și asumă-ți responsabilitate pentru fiecare milimetru din ea. Vlad Plahotniuc dă vina pe blocul ACUM pentru că ne onorăm promisiunea dată față de cetățeni și nu ne așezăm la masa de negocieri cu hoții.
Domnule Vlad Plahotniuc, încercați să reveniți la realitate. Se pare că v-ați rupt de ea definitiv. Faptul că unica forță pro-europeană nu admite nici minuscula probabilitate să facă o alianță cu voi este rezultatul activității voastre, a atacurilor voastre, a minciunilor voastre răspândite profesionist. Ați anulat alegeri. Ne-ați impus un sistem electoral infect. Ați inundat țara cu bani murdari, cu concerte și mită electorală. Ați creat pe steroizi asemenea personaje ca Șor și Dodon. Ați persecutat și intimidat activiștii ACUM și familiile lor. Ați îngrădit dreptul la vot a sute de mii de cetățeni din diasporă. Ați furat alegeri, sistematic, prin circumscripții și, sunt sigur, ați falsificat. Ați permis atacuri asupra presei și ați îngrădit accesul la informația de interes public. Ați capturat instituțiile statului care acum stau paralizate. Ați compromis relația noastră cu Europa. Ați făcut toate astea (și multe altele) nu pentru că sunteți puternici și în control, ci pentru că sunteți slabi și vulnerabili. Știți că mergeți în jos. Știți cum se va termina această istorie. Doar încercați să mai cumpărați timp.
Să crezi că cineva din blocul ACUM ar admite o asemenea alianță, după toate astea, înseamnă să fii rupt de realitate. Astea nu sunt emoții. Este o reacție rațională la ceea ce este PD în esență. Noi ne respectăm prea mult alegătorul și ținem prea mult la această țară ca să mergem la asemenea negocieri.
Nu vreți alegeri anticipate? Foarte bine. Plecați. Toți au văzut la ce sunteți capabili. La distrus. Pur și simplu plecați.
Anunțați-vă deputații că de mâine sunt liberi să voteze așa cum consideră ei, nu cum li se dictează. Redați-le încrederea în propria gândire. Nu le indicați ce să facă timp de o lună.
Arestați-l pe Șor la fel cum l-ați arestat pe Filat. Demiteți-i pe Harunjen, Zumbreanu, Botnari, Armașu, Lupu, și ceilalți numiți la pachet în 2018.
După asta cumpărați-vă o insulă, stați acolo și rugați-vă să nu vă ajungă la pensie autoritățile eliberate. Dar știți că o să vă ajungă. De aceea nu veți pleca.
Și încetați să tot dați vina pe toți din jur.
Pe de o parte, încercați să proiectați putere și control. În același timp toți vă sunt vinovați de eșecurile pe care le comiteți. Vă sunt vinovați europenii că nu v-au dat bani, ONG-urile care vă critică, diaspora care se implică, credeți voi, prea mult, blocul ACUM care pur și simplu își onorează angajamentul din alegeri.
Țara a fost adusă într-un hal fără de hal din cauza corupției proiectate dintr-un singur partid – Partidul Democrat. Asta cred oamenii și e mai ușor să schimbi guvernarea decât să schimbi ce cred oamenii.

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]