APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

      
 Pentru Plaha nici nu mai conteaza ce zice opozitia din Republica Moldova sau posturile de televiziune JurnalTV sau TV8. Toti cetateni Republicii Moldova au inteles ca Partidul Democrat nu doreste integrare in Uniunea Europeana insa ultimile actiuni ale Plaha precum cea a introducerea sintagmei integrare europeană în Constituție nu sunt pentru moldoveni ci  pentru lobby-sti acestuia, precum europarlamentarii Norica Nicolai , Andi Cristea sau Dragnea ( majoritatea PSD-isti de la Bucuresti si de la Bruxelles) cat si pentru lobby-isti de la Washington, acei care primesc ,,bursa’ de la Plaha. Ceea ce se inatmpla in Republica Moldova in ultimile luni este o nimica toata dupa ceea ce o sa se intample dupa alegerile parlamentare! Plaha mai pastreaza unele aparente/forme pina la alegeri! Dupa ce va distruge toti dusmani/adversari atat din tara cat si peste hotare, si cand vor realiza si cei din Uniunea Europeana si SUA ce se intampla in Republica Moldova,  vom avea de facto o guvernare dintre Dodon si Plahotniuc! ( sub diferitele ei forme) Si daca vor dori sa se intervina partenerii de dezvoltare vor intelege ca nu au cu cine! Pentru ca unii au fost inchisi, alti santajati, alti plecati peste hotare etc.. ! Nu vor mai exista persoane care sa protesteze, unii din frica altii de teama de a nu pierde serviciul sau cel mai rau sa nu repete soarta lui Gheorghe Petic! Din cauza lui Petic, Plaha a pierdut milioane de USD, si exista si pericolul ca mai multe persoane din sistem sa vina cu dezvaluiri! Este cunoscut faptul ca daca vrei sai inchizi gura la toti, ii dai un pumn un gura lu acela care striga cel mai tare si restul se vor linisti de la sine! Gheorghe Petic fost angajat al politiei de frontiera, care anterior facuse dezvaluiri despre schema de contrabanda cu tigari care ar fi fost protejate de catre regimul criminal de la Chisinau va putrezi in inchisoare daca acest regim nu va fi dat jos! Acum la sigur ca nu vor mai exista persoane din sistem care sa vina cu dezvaluiri! sar putea sa fie si exceptii insa eu am mari dubii asupra acestui fapt!  Daca cei din Republica Moldova nu se vor mobiliza si nu vor fi uniti! Daca nu vor organiza proteste pe masura! Plaha stie cine ii sunt dusmanii! Si a inteles ca in Moldova nu are adversari! Sau daca cei de peste hotare sar uni cu cei de acasa!   Plahotniuc se teme acum doar de Uniunea Europeana si SUA, daca cei de la Bruxelles si de la Washington se aseaza la o masa si discuta ce sa faca cu acest proxenet!  Va asigur ca Plaha o sa aiba soarta lui Ianukovici. Daca nu se va interveni nici de aceasta data in Republica Moldova, riscam sa devenim un Belarus! Cu oameni cinstiti si corecti prin inchisori! O tara izolata condusa de un proxenet in functia de prim-ministru, iar personaje precum Sor in functia de deputat! Rusii deja au castigat aceste alegeri! Se mai poate de interveni! Eu zic ca da! Pentru ca mai exista Platforma DA/PAS si Diaspora! Dupa alegerile parlamentare va fi prea tarziu!

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!