APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

                              DOMNULE PRESEDINTE,
   Subsemnata(ul) …………, domiciliat(a) in …………, chem in judecata pe paratul(a) ………., domiciliat(a) in ……….., pentru a hotara
 REINTEGRAREA MEA IN DOMICILIUL COMUN
 din care am fost alungat(a) (impreuna cu copiii minori …………), precum si obligarea sa la cheltuielile de judecata.
 Motivele actiunii:
   In fapt, sunt casatorit(a) cu paratul(a) de la data de ………. si din casatorie au rezultat minorii ……………..
   Paratul are viciul betiei, vine acasa in stare de ebrietate, ma injura si ma bate atat pe mine cat si pe copii. In nenumarate randuri ne-a alungat noaptea din domiciliu si am fost nevoiti sa dormim la vecini (sau in alta parte). Acest fapt l-a comis si la data de ………. cand m-a izgonit din domiciliu, impreuna cu copiii minori. Intrucat nu avem unde locui si conditiile in care ne gasim ne pun in primejdie sanatatea, va rog sa dispuneti obligarea sotului parat sa ne reprimeasca in domiciliul din care ne-a alungat in mod abuziv.
   In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 581 C. proc. civ.
   Va rog sa judecati cererea, fara citarea paratului(ei) si executarea sa se faca fara somatie sau fara trecerea unui termen.
   Depun copia certificatului de casatorie si copiile certificatelor de nastere ale copiilor minori.
   Data depunerii
   …………..
 Semnatura,
 ……….
   DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI …………….

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]