APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

                              DOMNULE PRESEDINTE,
   Subsemnata(ul) …………. domiciliat(a) in ……….. in numele si ca reprezentant(a) legal(a) a-l(a) copilului meu minor ……….. chem in judecata si personal la interogatoriu pe sotul(a) parat(a) ……….., domiciliat(a) in ………, pentru
 STABILIREA DOMICILIULUI MINORULUI LA MINE.
   De asemenea, va rog ca paratul(a) sa fie obligat(a) sa contribuie la cheltuielile de crestere, educare, invatatura si pregatire profesionala a copilului si sa-mi plateasca cheltuielile de judecata pe care le voi face cu judecarea acestei cauze.
 Motivele actiunii:
   In fapt sunt casatorit(a) cu paratul(a) de la data de ………. iar din casatorie a rezultat minorul …………, nascut la data de …………
   De la data de ……… nu mai locuim impreuna si datorita neintelegerilor existente intre noi, nu am reusit sa decidem, de comun acord, la care din noi sa locuiasca copilul minor.
   Pana in prezent, paratul(a) a manifestat un total dezinteres fata de cresterea, educarea si supravegherea copilului, sarcina aceasta revenindu-mi in exclusivitate. Datorita acestui fapt copilul imi este foarte atasat si este in interesul lui de a locui in continuare impreuna cu mine. De aceea, va rog sa-mi admiteti actiunea si sa stabiliti la mine domiciliul copilului minor.
   De asemenea, va rog ca paratul(a) sa fie obligat(a) sa contribuie la cheltuielile de crestere, educare, invatatura si pregatire profesionala a minorului, sub forma unei pensii de intretinere lunara.
   In drept, imi intemeiez actiunea pe dispozitiile art. 100, art. 107, art. 86 si art. 94 C. fam.
   In baza art. 274 C. proc. civ. va rog ca paratul(a) sa fie obligat la plata cheltuielilor de judecata pe care le voi face.
   Dovada actiunii inteleg s-o fac cu interogatoriul paratului(ei), cu ancheta sociala pe care o va efectua autoritatea tutelara si cu declaratiile martorilor: …………….  ……………   ………………..
   Depun actiunea in dublu exemplar, timbrata cu timbru fiscal in valoare de ………. lei, copia certificatului de casatorie, copia certificatului de nastere al copilului si timbrul judiciar in valoare de ……… lei.
   Data depunerii
   …………..
 Semnatura,
 ……….
   DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI …………….

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]