How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Între dreptul internaţional şi politica externă a statelor există un raport de interacţiune complexă, dreptul internaţional constituind un mijloc de influenţare a politicii externe, care trebuie să fie în concordanţă cu principiile şi normele de drept internaţional, dar totodată şi un instrument al politicii externe. Dreptul internaţional acţioneaza ca un factor de influenţare şi orientare a politicii externe a statelor în direcţia realizării unor obiective şi valori stabilite în comun, iar politica externă a diferitelor state tinde, dincolo de respectarea dreptului internaţional, să modifice sau să-i completeze normele atunci când acestea sunt desuete ori insuficiente pentru soluţionarea problemelor puse de viaţa internaţională, ori nu mai corespund preocupărilor sau intereselor unor state.
            În cadrul politicii externe, statele mai puternice tind ca în procesul de elaborare şi de aplicare a unor norme de drept internaţional să orienteze acest proces în direcţia convenabilă lor, să încerce să influenţeze şi celelalte state în sensul dorit de ele.Concomitent, însă, existenţa unor valori comune întregii societăţi internaţionale impune promovarea acestora prin intermediul dreptului internaţional, a cărui respectare se impune tuturor statelor. În acelaşi timp, o regulă de drept, odată adoptată, câştigă treptat o existenţă proprie, care din punct de vedere politic este greu de ignorat chiar de către statele ale căror interese pot fi lezate ca urmare a aplicării acestei norme şi care este asigurată prin participarea şi atitudinea tuturor statelor interesate în aplicarea ei şi, în general, în promovarea normelor de drept internaţional care iau în considerare interesele pe termen lung ale întregii comunităţi internaţionale.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!