How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Maia Sandu a adăugat 2 fotografii noi.
3 ore
Drumuri rele, gropi „bune”
Merg să discut cu cetățenii, fără autobuz de lux desigur, și peste tot dau de drumurile „reparate” de PD din banii noștri. Este timpul să schimbăm acest regim care ne minte și ne fură.
Vă îndemn și pe dumneavoastră să faceți poze cu drumurile pe care mergeți și să le plasați online ca să afle cât mai mulți despre calitatea drumurilor reparate de PD și promisiunile mincinoase ale lui Plahotniuc.

DRUMURI RELE, GROPI BUNE…în varianta guvernării PD – fapte băieți, nu vorbe 

Învingem ACUM!!! – la Ungheni District.aaaaaa

Carp Lilian a adăugat 6 fotografii noi — în Criuleni.
Acesta este un drum care duce spre satele din Criuleni. Se pare că “Drumurile Bune” nu mai sunt bune după ce s-a topit zăpada. Asfaltul nu-i iar gropile au apărut ca ciupercile după ploaie. În câteva cuvinte “vorbe, nu fapte”!

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!