APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

                              DOMNULE PRESEDINTE,
   Subsemnatii ……………, domiciliati in ……………., in numele si ca reprezentanti legali ai fiului (ficei) nostru (noastre), nascut(a) la ………, va rugam sa
 INCUVIINTATI CA MINORUL SA POARTE NUMELE TATALUI
 Motivele actiunii:
   In fapt, din relatiile noastre de concubinaj, s-a nascut minorul(a) ……… a carui nastere a fost inregistrata pe numele mamei. Ulterior, prin declaratia autentificata sub nr. ……… din ………. la …….. copilul a fost recunoscut si de mine care sunt tatal lui.
   La data de ………., noi, parintii copilului, ne-am casatorit si am luat numele comun de ………….
   Copilul locuieste impreuna cu noi.
   In drept, ne intemeiem cererea pe dispozitia art. 64 alin. 2 C. fam.
   Va rugam sa admiteti cererea si sa incuviintati minorului sa poarte numele de …………….
   Anexam la prezenta, copia certificatului de nastere a copilului, declaratia autentica de recunoastere a copilului din partea tatalui si copia certificatului nostru de casatorie.
   Depunem timbru fiscal in valoare de ……… lei si timbrul judiciar in valoare de ……… lei.
   Data depunerii
   …………..
 Semnatura,
 ……….
   DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI …………….

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]