DOMNULE PRESEDINTE,
   Subsemnatul(a) …………, domiciliat(a) in ……….., actualmente detinut(a) in penitenciarul ……….
   Respectuos va rog sa dispuneti MODIFICAREA PEDEPSELOR la care am fost condamnat(a) definitiv prin doua hotarari penale diferite, urmand sa execut o singura pedeapsa.
 Motive:
   In fapt, prin sentinta penala nr. ………., din ………, pronuntata de ………., in dosarul penal nr. ………. in baza art. …….. am fost condamnat(a) la ……… retinandu-se in sarcina mea ca …………..
   Ulterior, la data de ……………..
   – inainte de a incepe executarea primei pedepse;
   – in timpul executarii acesteia, am savarsit o noua infractiune, pentru care am fost judecat(a) si in baza art. ……, am fost condamnat(a) la ………. prin sentinta penala nr. ……… din ……….., pronuntata de ……….. in dosarul penal nr. ………..
   A doua instanta nu a avut cunostinta de prima hotarare, care imi atragea starea de recidiva postcondamnatorie.
   Pentru ca au fost puse in executare ambele hotarari, va rog sa dispuneti contopirea restului din pedeapsa ce mai am de executat, pronuntata prin prima hotarare si pedeapsa pronuntata prin a doua hotarare, urmand sa execut o singura pedeapsa.
   In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 449 lit b, C proc. pen., raportat la art. 39 alin 1 si 2 si art. 37 lit. a, C. pen.
   Anexez copiile celor doua hotarari de condamnare, iar in vederea judecarii acestei cauze va rog sa dispuneti atasarea celor doua dosare penale in care s-au pronuntat cele doua hotarari definitive.
   Data depunerii
   …………..
 Semnatura,
 ……….
   DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI ………………….

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships