How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
UE si RM pot sa-si consolideze relatiile pentru a promova stabilitatea, securitatea si bunastarea. RM este invitata sa stabileasca cu UE relatii politice, de securitate, economice si culturale mai intense, sa intensifice cooperarea transfrontaliera si sa impartaseasca responsabilitatea pentru prevenirea si solutionarea conflictelor. Unul din obiectivele cheie a acestei actiuni va fi sustinerea in continuare a unei solutionari viabile a conflictului transnistrean. Planul de Actiuni UE RM este un document politic care stabileste obiectivele startegice ale cooperarii dintre RM si UE. Cadrul temporar de implementare a Planului de Actiuni este de 3 ani. Implementarea sa va contribui la indeplinirea prevederilor Acordului de parteneriat si Cooperare si va incuraja si sustine obiectivul Moldovei vizind integrarea de mai dparte in structurile economice si sociale europene. Implementarea Planului de Actiuni va avansa semnificativ ajustarea legislatiei, normelor si standatrelor Moldovei la cle ale UE. Astfel, Planul de Actiuni va constitui o baza solida pentru integrarea economica s.a aspecte.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!