How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.
Regulamentul are 3 elemente specifice :mAplicabilitate generala – inseamna ca el adreseaza unei categorii abstracte de persoane, fiind un act normative prin definitie. Caracterul obligatoriu in intregul sau adica este obligatoriu in toate elementele sale, adresindu-se fie institutiilor, fie tuturor statelor membre, fie particularilor. Se aplica tuturor situatiilor care intra in sfera sa de aplicare. Aplicabilitate directa in toate statele membre – se impune ordinii juridice nationale, din momentul intrarii sale in vigoare. Regulamentele sunt de 2 tipuri : de baza si de executare. Directiva este o forma a legislatiei cu 2 forme de aplicare. Este mai flexibila si mai fidela particularitatilor nationale, special adoptata pentru a asigura functia de apropriere a legislatiilor nationale. Directiva impune oricarui stat membru , rezultatul care trebuie atins, lasind instantelor nationale competentele legate de forma si mijloacele utilizate in acest scop.

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!