How to Stop Missing Deadlines? Please Follow our Telegram channel https://t.me/PlopAndreiCom ( @plopandreicom)

APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.

Societatea-mama poate infiinta forme exogene in afara sediului prin actul constitutiv sau ulterior printr-o modificare a contractului in tara si in strainatate. Formele exogene pe care le poate organiza o societate comerciala sunt:
1. Filiala este o structura societara institutionalizata, lipsita de patrimoniu si de personalitate juridica care functioneaza relativ independent, autonom si durabil, intr-un sediu propriu si dotata de societate cu anumite fondari si cu puteri de reprezentare, negociere si executare de operatiuni comerciale in cadrul obiectului de activitate a societatii. Ea inmatriculeaza in registru de stat al intreprinderilor din raionul in care va functiona. Se caract. printr-o dubla subordonare fata de societatea primara care a infiintat-o si dependenta juridica. Trasaturile:
a.Este o structura societara deosebita de alte forme de org. interna (birouri, sectii,servici,etc.)
b.Este supusa obligatiei inmatricularii in registrul de stat al intrepr. din raionul in care se afla sediul sau distinct de soc. fondatoare.
c.Are ca obiect de act. reprezentarea, negocierea si executatea de operatiuni comerciale.
d.Este dependenta total, juridic si patrimonial de societate-mama.
Filiala nu are societate distincta, ea trebuie sa poarta denumirea si forma societatii cu mentiune filiala, nu are patrimoniu propriu diferit de al societatii primare pe linga care functioneaza. Filiala nu poate avea creditori si debitori proprii. Filiala in alt stat decat soc. fondatoare, se bucura de aceeasi nationalitate care le este comuna.
2. Reprezentanta (Agentia)- nu are personalitate juridica, este o subdiviziune separata a persoanei juridice, situata in afara sediului acesteia, care o repr. si ii apara interese. Este inregistrata in registru de stat al intrepr. Reprezentantele functioneaza pe baza unei autorizatii eliberate de ministerul finantelor la recomandarea camerei inregistrarii de stat a RM. Obiectul activ. reprezentantei se refera la capacitatea de folosinta, adica determina operatiunile economice si juridice pe care le pot efectua

Join Us On Telegram @plopandreicom

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

Plop Andrei: I was arrested in #Canada for the anti-communist revolution!

Plop Andrei: Moldova will be the next country attacked by the Russians!

Plop Andrei/ #Russia – #Ukraine War: What Will Happen Next?

Plop Andrei/ Lucrarea de master/ – Rolul mass-media în reflectarea conflictelor geopolitice. Studiu de caz: Mass-media în Federaţia Rusă/

Așa erau timpurile! Plop Andrei despre amintiri din copilărie, sport și școală!

Plop Andrei: Update/ De ce are Moldova de o mobilizare generală și de o armată profesionistă! Maia Sandu este AGENTUL de influență al Kremlinului?!

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day!