APPLY FOR THIS OPPORTUNITY! Or, know someone who would be a perfect fit? Let them know! Share / Like / Tag a friend in a post or comment! To complete application process efficiently and successfully, you must read the Application Instructions carefully before/during application process.


Este doar un scenariu care ar trebui de luat in calcul! orice idee are dreptul la existenta! Acum ramane ca cei din BLOCUL ACUM sa analizeze toate scenariile si sa ia decizia cea mai buna!


Din punctul meu de vedere Plahotniuc daca va merge in anticipate va fi mai dificil pentru ca si-a epuizat toate tehnologiile de discreditare impotriva celora de la blocul ACUM! Daca va merge in anticipate va lua si mai putine voturi chiar daca va falsifica din nou! Se va crea o alianta intre Plaha, Dodon si Sor! Insa se cauta metode pentru a nu-i speria pe lobby-sti. Pentru ca daca va face deschis o alianta cu Dodon si Sor va fi lipsit de orice sprijin chiar si de partea PSD! (Cei mai corupti si cei ma josnici politicieni pe care am vazut in viata mea, la fel ca si in Partidul Democrat in PSD s-au adunat toate nulitatile pe care le are Romania!). Sa recunosti alegerile din RM ca au fost democrate mi se pare cea mai mare mizerie facuta de MAE al Romaniei! (La cate mizerii fac MAE Romaniei nici nu stiu care e mai mizerabil/a!) Pina si magarii au inteles ca au fost falsificate aceste alegeri! Internetul e plin de falsificari facute de catre Partidul Democrat! Cred ca si partenerii NATO ai Romaniei au inteles ca au o problema de securitate in Romania si ca PSD-isti sunt prea corupti si prea lasi ca sa conduca o tara precum e Romania! Toti inteleg ca daca cineva din blocul ACUM va merge intr-o alianta cu Plaha acel individ/indivizi vor avea pe viata stampila de TRADATOR! Indiferent ca ca va fi Nastase sau SANDU! Daca cei de la Blocul ACUM vor face alianta cu PSRM la fel vor avea stampila pe viata de TRADATOR! Iar daca se va hotari Andrei Nastase cu Maia Sandu sa faca colatie cu Dodon pot sa presupun ca in momentul votului vor exista si cativa deputati care vor fi impotriva acestei coalitii! Va fi un esec pentru Maia Sandu si pentru Andrei Nastase iar posturile lui Plaha ii vor numi de dimineata pina seara TRADATORI si ca sunt scule a Kremlinului!Iar toti cei care i-au sustinut pe Nastase si Maia Sandu se vor dezice de ei! Sfatul meu pentru Andrei Nastase este ca sa-i trimita la plimbare pe toti analistii din Romania in special pe Dungaciu!


Am un respect deosebit pentru Armand Gosu si care nu se inscrie in categoria sus mentionata!

OSCE au recunoscut si ei ca aceste alegeri au fost libere cu fara incalacari grave ….!

Cat despre OSCE cu toti intelegem ca este o organizatie in stare agravata de … moarte clinica! Organizatia respectiva este inutila si costisitoare!

Din punctul meu de vedere,Varianta cea mai atractiva ar fi daca niste deputati de la PSRMm SOR ar face pe independentii si sa creeze o fractiune ( Nici nu mai conteaza denumirea) si sa-i voteze impreuna cu PDM!


Avem insa si o alta problema si din punctul meu de vedere Plaha este pregatit si pentru anticipate! reducerea deputatilor de la 101 la 61 imi da batai de cap! Pentru ca sunt 51 de circumscriptii (pe care majoritatea le-a castigat Plaha) si mai raman 10 deputati pe lista ( care deasemenea vor fi impartiti la 3/4 partide)! Plaha daca ar merge acuma sa plateasca deputati pentru a crea o alianta ar fi foarte costisitor(nu ar fi o problema pentru el daca ar plati niste bani ca sa mai stea la guvernare inca 4 ani, pentru ca oricum ii va fura din bugetul Moldovei) pe cand daca ar merge la anticipate ar micsora suma de bani alocata pentru cumpararea deputatilor si in urma acestor alegeri s-au vazut punctele forte si slabe ale Partidului Democrat! Din cele 12 mandate pe care le-a luat blocul acum pe circumscriptii ar putea sa ajunga la 6! Comasezi suburbiile de Nord cu cele de SUD si faci o circumscriptie, Chișinău Centru cu Chișinău Centru-Buiucani si faci deasemenea o singura circumscriptie! Daca te uiti la harta unde au castigat blocul ACUM e destul de simplu sa faci o impartire astfel incat sa avantajeze pe Partidul Democrat! Iar in circumscriptiile unde a luat Partidul Democrat cel mai mult faci dintr-o circumscriptie doua! Sit tot la numarul de 51 se ajunge! Logic ar fi ca din moment ce se reduce numarul de deputati sa se reduca si numarul de circumscriptii! Insa uitandu-ma la harta albastra nu cred ca Plaha ar rezista tentatiei de merge pe 51 pe circumscriptii si 10 pe lista!

Si daca va schimba cine o sa protesteze! S-a falsificat masiv si nu s-a intreprins nimic! Si chiar daca se va reduce numarul de circumscriptiii, ele vor fi desenate in asa mod incat sa avantageze pe Partidul Democrat! Iar daca Partidul Democrat vor face alianta cu Dodon si SOR, ne vom trezi ca si comunsitii din Romania va trebui sa renunte la sprijinul pentru Plahotniuc! Pentru ca Romania este mebru NATO si UE si astfel de derapaje vor fi drastic sanctionate de partenerii NATO in special de USA si toti romanii care au facut lobby pentru Plaha in SUA vor deveni automati persona non grata! Cei din Romania au inteles ce inseamna sa devii ,,persona non grata” in fata americanilor si nu vor risca indiferent cat de mult va plati Plaha!

ACUM – 12 circumscripții: Telenești (Maria Ciobanu), Criuleni și Dubăsari (Lilian Carp), Ialoveni 1 (Liviu Vovc), Chișinău Centru (Inga Grigoriu), Chișinău Centru-Buuiucani (Vladimir Bolea), Chișinău Buiucani (Iurie Reniță), Chișinău Ciocana (Dan Perciun), Chișinău suburbiile de Nord (Mihai Popșoi), Chișinău suburbiile de Sud (Andrei Năstase), Ialoveni 2 (Petru Frunze), diapsora Europa de Vest (Maia Sandu), diaspora SUA și Canada (Dumintru Alaiba).


sursa foto: europalibera.org
Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships

How to Stop Missing Deadlines? Follow our Facebook Page and Twitter !-Jobs, internships, scholarships, Conferences, Trainings are published every day! [wptelegram-ajax-widget username="PlopAndreiCom" width="100%" height="50px"]