#AndreiNăstase #ACUM

NU EXISTĂ, ÎNAINTEA MORȚII, SUFERINȚĂ MAI MARE DECÂT DESTRĂMAREA FAMILIEI!

Hoția, mafia, corupția și sărăcia au distrus destinele a sute de mii de familii. Toate acestea ne cresc copiii în locul dragostei părintești și ne îngroapă, în lipsa noastră, părinții.

Am ajuns în Israel, la oamenii noștri minunați care muncesc la Tel Aviv, Haifa sau Ierusalim.

Am crezut până astăzi că la vârsta mea am văzut și am înțeles aproape totul despre viață. M-am înșelat! Am văzut astăzi oamenii ai poporului nostru plângănd de dorul de casă, de dorul copiilor care cresc fără ei. Am stat de vorbă. Simplu, sincer și foarte direct.

Am deschis telefoanele și ne-am filmat, am transmis live, pe internet, discuția noastră, ca să înțelegem cu toții cât de nedreaptă, cinică și criminală este guvernarea care nu le permite multora dintre acești oameni să voteze, invocând motive de o impertinență halucinantă.

Am vorbit liber despre cât de greu este, despre speranțele noastre, despre copiii noștri, despre Moldova și despre toate cele care ne țin uniți și nu ne despart, deși anii trec, deși distanțele sunt așa de mari.

Alegerile din 24 februarie sunt despre noi, oamenii, despre suferințele și dorințele noastre, despre copiii singuri de acasă și despre cărunții care au grijă de ei.

Aceste alegeri sunt despre ACASĂ și despre cât de mult înseamnă acest cuvânt pentru cei care simt zilnic, pe pielea lor, unde le este locul.

Oamenii plâng, suferă, unii sunt furiosi și foarte supărați, alții aproape că și-au pierdut speranța că se mai poate face ceva în privința țării în care doresc cu adevărat să se întoarcă. Oamenii vorbesc, cer să fie lăsați să voteze. Oamenii sunt foarte dezamăgiți de tot ce se întamplă în Moldova, de mai bine de 10 ani de zile.

Fiecare va suna acasă, își va îndemna părinții să meargă la vot și să facă gestul suprem care-i poate întoarce acasă. Nu pot cuvintele mele să spună câtă tristețe am văzut în ochii și lacrimile celor care nu s-au mai putut abține și au plâns.

Suferința nu ne alege. Ea se așterne peste toți ori de câte ori niște nemernici, prin tot ceea ce fac, aruncă atâta și atâta durere peste niște oameni care nu le-au greșit cu absolut nimic.

Ce ciudată este și viața! Câteodată nu-i de înțeles, mai ales când te gândești că bunicul lui Plahotniuc, o fiară cu chip de om, ne-a deportat cărunții în Siberia! Zeci de ani mai târziu, progenitura, imaginea reziduală a medievalilor stăpâni de oameni, Plahotniuc Vladimir, ne-a jefuit pe toți, cu incredibilă cruzime, și ne-a trimis, prin tot ce ne-a făcut, în lume!

Hoția, mafia, corupția și sărăcia au distrus destinele a sute de mii de familii. Toate acestea ne cresc copiii în locul dragostei părintești și ne îngroapă, în lipsa noastră, părinții.

Cei care au făcut ca tot acest rău să se întâmple, vor plăti pentru asta. Să nu-și imagineze cineva că întreaga dramă de astăzi a Moldovei va fi decontată cu doar câțiva ani de pușcărie. Nici vorbă!

Oamenii au plecat din țară de rău, nu de bine. Iar răul, ca să fie clar pentru tot poporul nostru, nu se întâmplă pur și simplu. Este făcut, cu premeditare, de cineva anume. De unul sau de mai mulți. Iar aceștia, vor plăti.

Pentru toate lacrimile și pentru toată suferința tuturor oamenilor nevinovați, istoria trebuie să-și pedepsească călăii. Iar Moldova și oamenii ei buni, drepți, cinstiți și curajoși vor face asta, pentru ca astfel de lucruri, pe vecie să nu se mai repete.

Ieșiți la vot, oriunde v-ați afla. Dacă sunteți în diaspora, sunați acasă, convingeți-vă pe cei dragi să meargă la vot. Dacă sunteți în țară pe 24 februarie, ieșiți la vot, oameni buni. Votați și aduceți-i acasă pe cei dragi!

Cei din Circumscripția Est, din Israel, Turcia, Emirate, Rusia, Statele din CSI, ieșiți cu toții la vot și votați Dorin Frăsîneanu, un băiat tânăr, absolut excepțional, școlit în Europa și la MGIMO, la Moscova, acolo unde a absolvit cu diplomă roșie.

Votați ACUM de două ori! O dată pe buletinul de vot care conține lista națională. Acolo votați lista care are semnul electoral ACUM, iar pe celălalt buletin căutați-l pe Dorin Frăsâneanu care poate fi găsit foarte ușor, în dreptul semnului electoral ACUM. Puneți ștampila și ín dreptul lui Dorin! Doar așa vom putea câștiga, doar așa ne putem face singuri dreptate.

Dragii mei, nu există, înaintea morții, suferință mai mare decât destrămarea familiilor.
Moldova trebuie să fie cum a fost o dată și mai mult decât atât. Moldova trebuie să fie locul de unde oamenii nu pleacă, ci pământurile minunate unde aceștia se întorc.

De aici, din Israel, din ținuturile sfinte ale creștinismului nostru, le transmit lui Plahotniuc, Dodon, Șor și întregii lor armate de ocupație că oamenii au decis să meargă la vot și să scape de ei, de hoți.
Nu mai plângeți, dragii mei. Aveți curaj! Să facem ceea ce avem de făcut și ne vom lua țara înapoi. Aveți încredere în voi, aveți încredere în mine și în deciziile corecte pe care, deja, cu toții le-am luat.

Andrei

Join Us On Telegram @rubyskynews

Apply any time of year for Internships/ Scholarships